reklama

Zdrowie i uroda

reklama
ja tam wcale nie widziałam, żeby z Ciebie był klopsik
Ja tez nie !!!!!
Dziewczyny ja mam taki problem.Biorę tabletki anty i w ostatnim tygodniu zapomniałam o tabletce.Wzięłam ją na drugi dzień i tak,jak napisali na ulotce nie robiłam sobie tygodniowej przerwy tylko zaczęłam od razu następne opakowanie.Na ulotce napisali,że w takim wypadku można w ogóle nie dostać krwawienia,ewentualnie mogą wystąpić plamienia.Ja ostatnią tabletkę ze starego opakowania wzięłam w poniedziałek.We wtorek zaczęło się plamienie,w środę był to już raczej okres niż plamienie.I trwa to już...16 dzień:szok: Teraz to juz jest tak delikatnie,ale dalej jest.W poniedziałek biore ostatnią tabletkę i robię tydzień przerwy,w której powinnam dostać okres...Przecież ja się wykrwawię:sorry: Miała któraś z Was coś takiego???????
Nigdy nic takiego nie miałam, moze wybierz sie do lekarza.

Ja znowu chudne w oczach, waze 50 kg. Jem wszystko, najwiecej słodyczy. Z tym ze były dni, gdzie nie jadłam zadnego obiadu, tylko słodycze. Chyba winne tutaj są nerwy :-(

A ja wzięła pierwsze opakowanie tego Microgynon i cały czas mam plemienia.
Jutro mam wizytę i powiem aby dała mi coś na ustabilizowanie okresu a nie anty bo nawet nie mam libida po tych prochach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny ja mam taki problem.Biorę tabletki anty i w ostatnim tygodniu zapomniałam o tabletce.Wzięłam ją na drugi dzień i tak,jak napisali na ulotce nie robiłam sobie tygodniowej przerwy tylko zaczęłam od razu następne opakowanie.Na ulotce napisali,że w takim wypadku można w ogóle nie dostać krwawienia,ewentualnie mogą wystąpić plamienia.Ja ostatnią tabletkę ze starego opakowania wzięłam w poniedziałek.We wtorek zaczęło się plamienie,w środę był to już raczej okres niż plamienie.I trwa to już...16 dzień:szok: Teraz to juz jest tak delikatnie,ale dalej jest.W poniedziałek biore ostatnią tabletkę i robię tydzień przerwy,w której powinnam dostać okres...Przecież ja się wykrwawię:sorry: Miała któraś z Was coś takiego???????

Aniu, idź do gina albo przynajmniej zadzwoń do niego i powiedz co się dzieje...

A ja wzięła pierwsze opakowanie tego Microgynon i cały czas mam plemienia.
Jutro mam wizytę i powiem aby dała mi coś na ustabilizowanie okresu a nie anty bo nawet nie mam libida po tych prochach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Marzycielko, ja po zakończeniu karmienia zaczęłam brać tabletki Cilest i w trakcie pierwszego opakowania cały czas miałam plamienia i to dosyć duże, później po tygodniu przerwy zaczęłam brać drugie opakowanie ( jestem w połowie ) i plamień już nie ma. Może poczekaj jeszcze, zobaczysz co się będzie działo w trakcie drugiego opakowania. Bo to się może zmienić.

reklama
ja kiedys tez biegalam i zamiast schudnac to wyrobilam sobie takie lydki, ze szkoda gadac, nigdy wiecej nie bede biegac bo mi to wcale nie pomaga a tylko szkodzi, bo kiedys mialam normalne lydki a od tego czasu umiesnione wielke i twarde, be

mnie juz po 2 tygodniach sie umięśniły widze różnicę, ale ja akurat zawsze miałam chude nogi, a teraz fajniej wyglądają, więc ja akurat nie mam nic przeciwko, a rezultaty widzę, więc zaraz po wyleczeniu kolana zaczynam znów, bo mi to radochę przynosi taką...:tak:a w przerwie, jak nie moge biegać w końcu zaczynam brzuszki robić, bo brzuszek juz troche spadł, tylko teraz trzeba zacząć go umięśniać.

mamusia, a basen???myślę, że dla ciebie byłby najlepszym rozwiązaniem:tak:

:szok::szok::szok:miałam tak ostatnio, to samo odwaliłam:zawstydzona/y:ale o ochronę się nie martwię, bo jest właśnie napisane, że skoro ostatni tydzień, to bez przerwy jest ok, ale ja dopiero to drugie kończę i do tej pory zero krwawienia, dopiero teraz się spodziewam, jak zrobie przerwę.

ja myślę, że powinnas iść do lekarza jak najszybciej, bo trochę dziwnie to brzmi

acha, ze spirali zrezygnowałam jednak:tak:mam wyznaczone spotkanie, którego jeszcze nie odwołałam, ale jednak to zrobię, bo jak sie nasłuchałam o tej ciąży pozamacicznej...niby rzadko się zdarza, ale jak znam moje szczęście to mogę byc akurat ja, a ja planuję jeszcze drugie dziecko, więc nie chcę żeby mi cos wycinali, a potem będę kombinowac jak zajśc w ciążę z jednym tylko jajnikiem:-(nie dla mnie taki stres:no:
za miesiąc mam zamiar spróbowac tabletek o niższym poziomie hormonów, może będzie lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry