reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
brawoA ja jestem bez diety,waga dalej przerażająca,a mimo to mieszczę się w spodnie,w które nie dawno nie wchodziłam:-) Więc wygląda na to,że chudnę;-)

na jakiej dietce?
nie wiem dziewczyno z czego ty sie odchudzasz,![]()
Mamusia, nie denerwuj mnie, mój brzuch jest w fatalnym stanie, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo, po prostu to ukrywam :-(
A dieta taka wymyślona przeze mnie

KANKIYA
Fanka BB :)
gratulki, u mnie na razie waga staneła dobrze,że nie zaczęła rosnąć odkąd zanika produkcja mlikaA ja jestem bez diety,waga dalej przerażająca,a mimo to mieszczę się w spodnie,w które nie dawno nie wchodziłam:-) Więc wygląda na to,że chudnę;-)
a co do perfum moje ulubione Surrender-Avonu choć chyba je j wycofali i PaccoRabanne -ultraviolet

Kankya - nie przejmuj się że waga stoi. U mnie też stała z 1 miesiąc - pisałam tu ostatnio że nic nie chudnę. I koleżanka mi powiedziała że ona też tak miała, że chudła-chudła - i stała -stała - potem znów chudła-chudła
Ja się przejmowałam - bo coś dłuuuuugo stała - ale znów do przodu 1 kg:-)
Ja byłam ze 3 razy na basenie tak co 2 dzień i zaczęłam chodzić do pracy - to i przemiana materii się ruszyła :-)
Jejku - laski jak chodzę do pracy to nie mam czasu tu zaglądać
Przepraszam.
Ja byłam ze 3 razy na basenie tak co 2 dzień i zaczęłam chodzić do pracy - to i przemiana materii się ruszyła :-)
Jejku - laski jak chodzę do pracy to nie mam czasu tu zaglądać

KANKIYA
Fanka BB :)
super, że waga Ci spada liczy się każdy dagKankya - nie przejmuj się że waga stoi. U mnie też stała z 1 miesiąc - pisałam tu ostatnio że nic nie chudnę. I koleżanka mi powiedziała że ona też tak miała, że chudła-chudła - i stała -stała - potem znów chudła-chudła
Jejku - laski jak chodzę do pracy to nie mam czasu tu zaglądaćPrzepraszam.

pyciolek87
Mama Alexa:*
daj znac Olcia...jak cos to ja tez zainwestuje...a ile one stoją?Kupiłam sobie tabletki Błonnik z ananasem i chromem, od jutra zaczynam je brać. Może one poskromią mój apetyt![]()

reklama
daj znac Olcia...jak cos to ja tez zainwestuje...a ile one stoją?![]()
u mnie w aptece około 23zł - 100sztuk, a codziennie bierze się 6-10 tabletek

A na allegro widziałam że są tańsze, więc jeśli będą działać to następnym razem przez allegro kupię BŁONNIK Z ANANASEM + CHROM - ODCHUDZANIE 100tabl. (734529755) - Aukcje internetowe Allegro