reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
dziękuję, Blizniaczku :tak:

co do diety to najgorszy dla mnie jest szpinak :no: dzisiaj jak jadłam to miałam cały czas odruch wymiotny i aż łzy mi leciały :-(

słyszałam że podobno można, ale ostatnio wyczytałam że tak naprawdę w DK nie ma żadnych ustępstw i jakakolwiek zamiana sprawia że to już nie jest kopenhaska. No nie wiem... ja w każdym razie postanowiłam przez to przebrnąć nic nie zmieniająć.

Jeszcze w środę mam szpinak a później nigdy więcej już na to świństwo nawet nie spojrzę.

Hej laski!!

Ollcia trzymaj się!!! Gratuluję pierwszych sukcesów!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

Ja stoję z wagą, od 2- 4 tygodni bo wesele w week miałam takie dwudniowe i ciężko się było oprzeć tym cudownościom :-p
Ale powiem wam, że ostatnio jak ja zjem to mam zarówno wyrzuty sumienia jak też motywację by się ruszać i wczoraj oraz w we wtorek byłam na aerobiku a w śr. na basenie. Najgorszy mój brzuch:no::no::no: masakra - nadal jak w 5 mc.:no:
Wiecie co?? W sumie już dużo schudłam i ostatnio doszłam do wniosku że już raczej chuda jestem - niż gruba (moim zdaniem) ale jak chodzę na ten aerobik to jestem wśród wszystkich najgrubsza :szok::szok: Wszystkie laski na tym aerobicu o połowę chudsze są :szok::szok: I wynika z tego że jednak gruba jestem - i koło się zamyka :confused2:
ewelw - to może ty nie chodź na ten areobik, po co się tak dołować;-)

przez ten cały szpital po moim dietowaniu się zapomniałam napisać o efektach :-p w sumie diety nie ukończyłam :-( ale przez te 11 dni które przeszłam straciłam 6kg :tak:

reklama
Do góry