reklama
a co macie za fajną dietę. może i ja bym zrzuciła nadmiar poświąteczny jeszczeno wlasnie, aja mam jeszce 4 dni do warzyw, a juz mam dosyc tego miesa, bo nie przepadam za miesem, ale serkow nie za bardzo lubie, ale najwazniejsze ze nie czuje sie glodu, no i licze ze 5 kilo schudnie na tej 1 fazie, bo juz mam prawie minus 4

Agatkas
Mamusia Zuzolka
a co macie za fajną dietę. może i ja bym zrzuciła nadmiar poświąteczny jeszcze![]()
Dita Proteinowa dr Dukana
Zapominajko a chrupki kukurydziane można jeść????

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nie chyba.
Ja nie jem w każdym razie.
Ja nie jem w każdym razie.
a jakieś szczegóły???Dita Proteinowa dr Dukana![]()
Agatkas
Mamusia Zuzolka
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja natusia78Edee zależy ile chcesz zrzucić.
Jesteście zalogowane na vitalii?
ja na watku lutowym
kurcze, trochę Wam pozazdrościłam tej dietki i efektów 
tylko jak sobie pomyślę że przez ileś tam dni / miesięcy? miałabym sobie jakieś specjalne żarełko szykować to chyba mi się nie chce

czy te posiłki są szybkie i łatwe do przygotowania?

tylko jak sobie pomyślę że przez ileś tam dni / miesięcy? miałabym sobie jakieś specjalne żarełko szykować to chyba mi się nie chce

Myszqa
Fanka BB :)
kurcze, trochę Wam pozazdrościłam tej dietki i efektów![]()
Właściwie jak normalne obiady. Problem w tym że ja gotuję osobno dla siebie, zupę dla Jaśka i na 17 obiad dla Michała i Jaśka.
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Jutro np. zrobię kotlety rybne. Normalnie filecik, jajko, koperek tylko zamiast bułki daję płatki owsiane. Pulpety też tak robię. I właściwie dla siebie to wszystko grilluje. Albo jakieś sałatki z mięskiem robie.