reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Na szczescie Victor nie odchorowal narazie rzadnego szczepienia.Teraz czeka nas w 15 miesiacu no i w przyszlym tyg druga dawka na kleszcze.

reklama
woloszki super ze juz ok z malutka;
u nas tez wyglada dobrze; mala bez problemow; michalka tez poslalam do przedszkola bo w domu juz sie nudzi;

Vici powiedz mi jak ta szczepionka na kleszcze sie nazywa co szczepisz? Dzis Darek ma sie dowiedziec o to szczepienie wkoncu dla nas.
U nas tez pierwszy raz sie zdazyly takie rewolucje po szczepionce wczesniej nic sie nigdy nie zdazylo :-(
Mam nadzieje ze do konca wakacji zadnych chorob nie zlapiemy, ale widzac pogode za oknem mam male watpliwosci. Maks od 2 tyg bierze te swoje lekarstwo na migdaly i jak narazie poprawy nie ma :-(Daje mu tez witaminki w syropie na ta pogode.

CHyba zaloze watek zdrowie naszych mezow :-):-):-) Darek dzis znow byl u lekarza bo nadal ma bol gardla i wiecie co nie rozumiem tych lekarzy. Wtedy dostal chorobowe bo byl przemeczony organizm tak lekarz stwierdzil. A dzis okazalo sie ze ma wirusowe zapalenia grdla dostal antybbiotyk i ma chodzic do pracy :tak::tak::tak:Wiec jak to jest z tymi lekarzami. Bo juz sie gubie. I juz widze jak za jakis czas nas zarazi, koszmar zwiewam od niego do babci :-D:-D:-D

Woloszkizdrowka dla meza a ty kochana uciekaj i niech sie dymi za toba hehehe.A gdyby byl taki watek to pewnie tam najwiecej by sie dzialo jak to z chorymi facetami koniec swiata i juz.

Woloszki lecz ta swoją Połówkę:tak: zdrówka życzymy!! Biedna masz się ze swoja rodzinka, jak nie dzieci to mąż:tak:

reklama
Bo dzieciaki to na sile lecze i do konca biora lekarstwa i nie ma to ze juz lepiej tylko do konca kuracji. A z chlopem to szkoda gadac gardlo boli ale napije sie zimnego albo gazowanego ja mu mowie ze lepiej nie pij to on madrzejszy, moze sie nauczyc jak sie porzadnie rozchoruje :-(

Do góry