D
dziunka24.
Gość
Tak, moj szef tez ma bolerioze
i tez bede szczepic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

No widzisz, ja kilka miejsc obdzwoniłam we Wrocku zanim znalazlam...jak to nie pobieraja krwi ?? u nas dwa razy juz pobierali raz z palca a w srode z zyły jak dorosłemu :| :| bez zadnego znieczulenia .... :| :| a co do tego zeby dziecko bylo naczczo to u nas lekarka mowila ze to przeciez nie realne to po 1 a po 2 chodzi tez pewnie o to zeby nie karmic 10 min przed pobieraniem krwi lepiej wziasc mleko i nakarmic po pobraniu
jak ostatnio tzn jak...?my na szczepienie mamy iść za tydzień a dokładnie we wtorek, mm nadzieję że nie zrobią jej zastrszyku tak jak ostatnio
a na kleszcze też będziemy szczepić al to za pół roku conajmniej...
nie to że było ciężko , ale dała jej w jedną nóżkę i mała zapłakała i sie napięła a ta nie chciała czekać wbiła jej w drugą i się zastrzyk nie rozsedł tylko zrobiła się gula jakbym kulkę grochu włożyła j pod skórę, cały czas jej to próbowałam rozmasować ale bez większego efektujak ostatnio tzn jak...?
\tak ciezko bylo?

Mary my tez kilka razy mielismy badanie krwi i jest to niewykonalne zeby było na czczo wiec lekarka wzieła na to tzw.poprawkę
Mamusie jakie witaminy podajecie dzieciaczkom? My wciaz wit.D, od 2 mscy 5 kropoel juvit multi i od wczoraj omega med. To wszystko z zalecenia pediatry![]()