reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Gosiulek - przynajmniej już masz spokój, bo 3-dniówka raz na całe życie podobnież jest. A niestety w tej chorobie to tylko doraźnie się zbija gorączkę i nic poza tym, wysypka nie swędzi...

Wyjatkowa - ja bym poszła z tym do ortopedy... znam dziewczynę, której córa też tak chodziła, a potem okazało się, że ma przykurcze mięśni i trzeba ćwiczyć... ja chodziłam na paluchach ale jak miałam 3-4 lata.

Tak słyszłam o tym ścięgnu/mięśniu Achillesa. Patryk chodzi czasmi to nie jest tak ,że ciągle moze z 5 min dziennie w sumie.Zawsze mu uwagę zwracamy a teściowa mu jak przychodzi zakłada od razu buty :p

A niech chodzi, ćwiczy sobie! Lekarza możesz się zapytać ale przecież to norma. Ja pamiętam że uwielbiałam chodzić na piętach na przykład :-D

My zakatarzone, pewnie po szczepieniu, bo jak nigdy katar gęsty i zielony (czyli bakteryjny), jeszcze takiego nigdy nie miała. dziś już mniej a za to kaszel, duszący jak śpi, pewnie spływa jej tam w gardło.

reklama
Do góry