mamulica
Fanka BB :)
Royanna, ja nie widzę Hib-u w podstawowych. A właśnie otwarłam kalendarz szczepień... Czyżby było różnie...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Royanna, ja nie widzę Hib-u w podstawowych. A właśnie otwarłam kalendarz szczepień... Czyżby było różnie...?
Dziunka ale co jest malej, ze macie skierowanie do szpitala?
Dzieki, sprobujeja stosuje Disne mar, ale dzis kupilam Euphorbium - pomaga od razu, ale na niezbyt długo :-( A jak zakraplalas ta sol z cytryna i jak to zmieszac?
moja mala tez tak ma...to podobno od hormonow jeszcze w brzuszku i samo zejdzie...Cześć Mamusie! Zapomniałam ile to roboty przy małym dzidziusiu...eeeh, a przy starzej nie mniej tylko innego rodzaju....i tatusiowi też czasami trzeba pomóc uuuf. Dużo roboty nas czeka wszystkie.Podziwiam Mamusie bliźniaków!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie....
ps nie wiecie co to za może być? mojej małej wyszły krostki czerwone na całej buźce i karku i zeszły na ramionka, nasilają się po spaniu jak ociera policzkiem, z w ciągu dnia mniej je widać ale czuć pod palcami.... nie wiem czy to potówka, trądzik czy uczulenie.... Jak myślicie i co można z tym robić??