reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maluszków

Ja też walczę z katarkiem i kaszlem u Zuzi, od 2 miesięcy ciągle nawraca. Na szczęscie mam syropy z Polski i oby dotrwać do 15 lipca-wtedy lecimy do Polski i pędem do lekarza.
Monia-u nas podobnie, najpierw M, potem Zuza, a od przedwczoraj i mnie coś kręci w nosie.
Pogoda cudowna, a jak człowiek chory to nawet się nie chce wychodzić na słonko.Na spacer chodzimy, bo wietrzyć trzeba, wtedy katarek mniejszy.
Zdrówka życzę :)

reklama
no to i my przyłączamy się do chorowitków.
Byłyśmy u lekarza, Ala ma prawdopodobnie 3 dniówkę. Dzisiaj w nocy miała 39 stopni. Jest taka niedobra, że odechciewa się żyć. Mamy zrobić badania ogólne moczu, żeby wyeliminować stan zapalny. Przed nami jeszcze półtora dnia katuszy.

Elaine a wysoką temperaturę miał Borysek? Nie za bardzo wiem, jak odróżnić trzydniówkę od ząbkowania. Lekarz też imała się od odpowiedzi.

Elaine a wysoką temperaturę miał Borysek? Nie za bardzo wiem, jak odróżnić trzydniówkę od ząbkowania. Lekarz też imała się od odpowiedzi.
wiem że pytanko do elaine ale może i info ode mnie się przyda bo moja młoda też już przechodziła 3- dniówke, raz temp była zdecydowanie powyżej 39 , standard to w okolicach do 39 czyli 38,8

Dzięki Enka. Taką właśnie mamy.A wysypka występuje u każdego dziecka? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby Ola coś takiego miała.

nie i tu jest własnie niezly fun, bo od zwykłego przeziebienia 3-dniówke odróżnia tylko wysypka gdy juz jest PO wszystkim ALE właśnie nie zawsze ta wysypka występuje heheheh

reklama
Fredko- Borys miał w granicach właśnie 39- przez trzy dni i żadnych innych objawów. Po tych trzech dnia temp opadła i pojawiła się wysypka na pleckach. Dwa, trzy dni następne- również bez innych objaw i po "trzydniówce". U nas od razu lekarka stwierdziła trzydniówkę- poszłam po dwóch dniach gorączki. Właśnie też nie pamiętam, żeby mój starszy miał coś takiego:confused:

Do góry