reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
gwiazdeczka27 ma rację tu nie jest tak kolorowo... też wszystko drożeje i coraz ciężej... co do mnie to my planujemy wracać, pewnie jakoś po porodzie, może w Polsce nie jest kolorowo ale jesteś u siebie

trix gratuluję :-) Widzicie dziewczyny wy też się doczekacie :-) coś mi się wydaję że szybko :-D

Ja tu zaglądam ale pracując i będąc w ciąży czasami nie mam siły usiąść :-( a jeszcze w tym tygodniu najpierw myślałam że mam zapalenie pęcherza, później że dzidzia mnie maltretuje... okazało się że jednak zapalenie i mam antybiotyk... a na dodatek przez dwa dni tak wymiotowałam że nawet nic nie mogłam pić... nie wydaje mi się że to było ciążowe bo było strasznie... no ale na szczęście jest już lepiej i mam nadziej że nie wróci już...

abed dobrze że już lepiej się czujesz i oby tak było już do porodu &&& a jak tylko wystarczy ci sił to zaglądaj do nas :tak:
a i pamiętaj o mnie z tymi namiarami na ginów :sorry:

chyba takie czasy zewsząd słychać że jest ciężej jedni planują wracać ja myślę czy by nie spróbować i wyjechać :-) Ja mam o tyle trudno że sama wychowuję dzidzię ojciec rozmyślił się jak mały miał 4 miesiące jest ciężko finansowo... ale co tam najważniejsze zdrowie i aby mały dobrze się rozwijał. A abed jak znosisz ciążę?

ja czuję się dobrze :-) tylko w ostatnim tygodniu złapałam zapalenie pęcherza no i niestety antybiotyk :-( ale już jest lepiej i mam nadziej że nie wróci... przy tym wymiotowałam przez dwa dni ale to tak strasznie że nawet wodę którą piłam... zdarzyło mi się to drugi raz w ciągu ciąży i cieszę się że nie mam tak częściej...
a w środę idę na "pierwsze" USG :-) mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:-)

jaimis a jak ty sobie radzisz sama?? "tatuś" chyba coś płaci?? nie boisz się sam wyjeżdżać??

reklama
Do góry