reklama

zespół policystycznych jajników

Witam Dziewczyny!
Staram się o dzidziusia,już jakieś pół roku. Właśnie się okazało że mam PCOS. Dostałam tabletki Clostibegyt, wzięłam od 3 dnia cyklu przez 5 dni po jednej. Teraz mam robić testy owulacyjne i jak wyjdą dodatnie to udać się na usg.
Mam pytanie! Po ilu dniach te tabletki spowodują owulację?? Mogą nie wywołać?
No i czy któraś z Was miała taką chorobę a jednak zaszła w ciąże i ma fasolkę ?:) Ja już jedno dziecko mam, urodziłam 5 lat temu, mam 27 lat i teraz takie problemy :(
Proszę pomóżcie. Dziękuję

reklama
abed ja też byłam w ciąży chora że brałam antybiotyk pierwszy miesiąc nawet nie wiedziałam że jestm w ciąży, ale 2 kolejne było mi ciągle niedobrze ale jak skończył się 1 trymestr jak ręką odjąć do końca ciąży czułam się bardzo dobrze, mam nadzieję że nidługo i u ciebie nieprzyjemne aspekty ciąży miną :-) I jak tam po usg???
A tatusiek nic nie dokłada się odbiło mu jak mały miał 4 miesiące i odszedł i czekałam czy go sumienie ruszy, ale jak olał urodziny syna złożyłam o alimenty i czekam teraz na sprawę, już się boję nienawidzę takich sytuacji myślałam że sami się dogadamy ale.... a w anglii mam rodzinę alenie jestem jeszcze napewno zdecydowana narazie traktuję to jak wyjście awaryjne :-)
gosiak080284 no mi się przytrafiło dziecko po swierdzeniu 2 lekarzy że mam pco bez brania leków :-)
Tak że bądzcie dobrej myśli a jak było z pierwszymi ciążami ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry