reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Cześć Kasiu! Właśnie staram się doczytać co tu naskrobałyście, zostalo jeszcze 30 stron ale to może na później :-) Jak ci idą starania? Czytając historie dziewczyn wiedzę, że PCO to tak rozległy temat, że na 100 dziewczyn każda może mieć inną opowieść... Cholerstwo jedno :eek: Ja zaszłam w ciążę po 1.5 roku i po chyba pół roku od wykrycia PCO.

edit: aż sierota ze mnie!!! Dopiero zobaczylam, że już ci się udało!!!! Gratuluję kochana, na pewno wszystko będzie dobrze. U mnie problem był tylko z zajściem, za to ciążę przeszłam wzorowo i własnymi siłami wycisnęłam mojego prawie 4.5 kg klocuszka!!! &&&&&&& za ciebie!!

Ostatnia edycja:
więc tak jak już doczytałaś UDAŁO MI SIĘ :-) to jeszcze wszystko bardzo świeże więc nadal nie odważyłam się stworzyć suwaczka ale może już niedługo-19. mam wizytę i jak zobaczę serduszko to może może...
a twoje "maleństwo" słodkie i nieźle wykarmione :-D super mam nadzieję że u mnie też pójdzie bezproblemowo

właśnie doczytałam że miałaś wczoraj urodziny - 100 lat!!!

hejka:-) i kolejna dziewuszka co sie jakiemus PCo nie poddala:-D witam i ja na forum :-) ja zeczne sie starac od grudnia-stycznia o kolejna dzidzke wiem ze moze przez to swinstwo nie powinnam zwlekac ale chce ustabilizowac nieco sytuacje finansowa i do dziela:tak: wiem ze moze byc pod gorke ale nastawiam sie na rodzenstwo dla amelkowny chocby mialo to trwac 3 lata znowu;-)Alexandra powiem ci ze niezle dzidzius wagowo-4.5kg to sporo :szok: moja miala 3300 ale mialam kleszczowy ze wzg na lekkie tylozgiecie (w uk lekarz powiedzial ze i tak naturalnie urodze ale jak widac pacjentka miala racje;-)) trzymam kciuki za Ciebie tez &&

Witaj alexandra :-) Trafiłaś akurat wtedy kiedy kilku nam się udało :-) Już nawet myślimy o o założeniu wątku o mamusiach z PSCO :-D

Kasiu nie martw się będzie dobrze :-) ja też się bałam a jak widać na razie jest wszystko ok i już 15 tydzień :-) z Tobą też tak będzie :-)

kasia - no właśnie z tymi urodzinami to jakas lipa bo mam dopiero 18 października :-) a co do małego to rzeczywiście niezły koluszek z niego :-) ma już 2.5 miesiąca i ponad 7 kg :szok: no ale szczęścia zważyć nie można!!! Zobaczysz, że wszystko pójdzie bezproblemowo i nawet się nie zorientujesz jak będziesz na sali porodowej krzyczeć: długo jeszcze???????????????? :-D:-D:-D

azorek - jejku jak ja chciałam takie malutkie dzieciątko mieć!!! Mój już od urodzenia wyglądal na 2 miesięczne dziecko (tak stwierdziła położna kiedy go zoabczyła) a moim zdaniem taki maluszek to coś przecudownego... Ja długo nie chcę czekać, bo jak wrócę myślami do tego co przeżyłam, to aż się łza w oku kręci... Lekarz powiedział, że im starsza tym problemy większe a ja dodatkowo mam psychę słabą i od razu się załamuję a same wiecie jak psychika wpływa na zajście w ciążę... Dlatego chcę spróbowac ponownie już w grudniu 2012. A powiedz mi czy u ciebie objawy PCOS ustapiły po ciąży, nasiliły się czy nic się nie zmieniło... Ja już słabo karmię, a okresu dalej nie mam...

abed - no no, jeszcze 1.5 miesiąca i poznasz płeć dziecka!!! Co obstawiasz? :-)

dokładnie za miesiąc :-) mieszkam w Anglii i już mam wizytę umówioną na 14 listopada... mam nadziej że poznamy płeć... ja czuję że to będzie dziweczyna :-) ale nie mam jakiś specjalnych preferencji... mój mąż woli chłopca bo twierdzi że z dziewczynką nie bedzie umiał się bawić... no zobaczymy aby zdrowe było :-)

hej kobietki :-)
alexandra no to będziesz miała życzenia troszkę wcześniej bo tak jest podane na twoim profilu :-p
abed rozumiem że odliczasz czas do 14.11. a ja już trzymam kciuki &&&

reklama
azorek - A powiedz mi czy u ciebie objawy PCOS ustapiły po ciąży, nasiliły się czy nic się nie zmieniło... Ja już słabo karmię, a okresu dalej nie mam...

powiem ci ze miesiaczki juz sa duuuuzo lzejsze z czego jestem meeeeega zadowolona:-D jak zawsze bralam 2-3 dni wolnego z pracy (bo miesiaczka:/) to teraz nie musze. przeciwbolowo w pl bralam ketonal albo mefacit tu mi zapisali kodeine:szok: a teraz juz nie musze brac tego swinstwa:-) co jakis czas torbiele sie pojawiaja niestety ale jakos daje rade. grunt ze miesiaczki juz nie sa takie bolesne i torbiele sa rzadziej niz byly:tak:wg skanu ostatniego endometrioza "wygladzona" :tak: ja karmilam przez ok 2-3 tyg bo niestety mleczarnia wyschla przez antybiotyki (porod kleszczowy mialam i szwy na doopce sie rozeszly wiec wrocilam do szpitala po antybiotyk i czyszczenie zakazenia:baffled:) ktore bralam ok 3 tyg:confused2: a polog trwal u mnie 2 tyg i szybko miesiaczke dostalam jakos tak ok miesiaca po porodzie ale z tym to roznie zalezy jak dlugo karmisz piersia i zalezy od Twoich hormonow sporo wiec nawet za 6 mcy mozesz dopiero miec okres

Do góry