azorek84
mama Amelii 2009
z amelkowna mialam termin na 7-9 sierpnia wysypalam sie 15 lipca
u mnie w rodzinie wszystkie babki przedterminowo rodza to moze cos z genami jest hihi ja sie tam nie znam ale bedzie milo zobaczyc dzidziorka ze 2 tyg szybciej ja sie nie obraze wcale
:-) doskonale pamietam ze koncowka ciazy to juz codzienne czekanie na jakikolwiek objaw zeby sie zaczelop wreszcie rozpakowywanie
u mnie w rodzinie wszystkie babki przedterminowo rodza to moze cos z genami jest hihi ja sie tam nie znam ale bedzie milo zobaczyc dzidziorka ze 2 tyg szybciej ja sie nie obraze wcale
:-) doskonale pamietam ze koncowka ciazy to juz codzienne czekanie na jakikolwiek objaw zeby sie zaczelop wreszcie rozpakowywanie
) pani obmierzyla ci sie dalo i ....kazala mi ruszac pupa gora dol zeby sie dziecie obrozilo bo kosci nosowej ni cholipy nie dalo sie zobaczyc....to sie namachalam tylkiem ze szok..i nic kazala posikac tak troche i nic posikac wiecej...i nic!! telepala mi bebzonem ze malo z kozetki nie spadlam:O i nic!!!!!!!!!!!!! kazala wysikac sie do konca i odwalic taniec brzucha heheheheh skakalam tanczylam machalam brzuchem normalnie akrobacje.....I NIC
uparciuch normalnie. powiedziala ze ok da mi tak 15 min zaliczy kolejna pacjentke a ja mam w tym czasie biegac i skakac po korytazru hahahaha ludzie patrzyli jak na debila amelka czytala sobie bajeczke i mi klaskala ze mama skacze jak wariatka
to sie na skan jutro wybieram do drugiego sapitala kazala zjesc czekolade i zapic kawa i w podskokach do szpitala;-):-)
) wszystko dobrze i że tak ładnie rośnie, mam nadzieję że dziś się pięknie ułoży do powtórki i już wszystko będzie wiadomo