reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

dziewczyny, wróciłam z wizyty. Ciąża bliźniacza!:-) Bija dwa serduszka, na razie jest ok, ale to róznie bywa.

reklama
kruszka to od razu pełna chata będzie ;-) będzie dobrze tylko dbaj teraz o siebie potrójnie :-) u mnie były podobno 2 zarodki ale ja już na pierwszym usg jak poszłam to tylko ślad był po drugim, lekarz powiedział że jak bym przyszła z tydzień póżniej nawet bym się nie dowiedziała że były 2 zarodki. A miałaś w rodzinie bliżniaków?

Miałam, a właściwie mój chrzesny, ale wydaje mi się, że bardziej to od strony jego żony, ale za to w rodzinie męża były trojaczki. Ja nie miałam owulacji i brałam tabsy, więc to pewnie dzięki nim. Choc ginka zdziwiona chyba bardziej niz my, bo monitorimg w cyklach mialam czasami co 2-3 dni i nic nie wskazywało na twixy. I tak sie bardzo cieszymy, a chyba mój S najbardziej:-)

Kruszka, ale fajnie - gratulacje. Wysypiaj się na zapas, bo jak już się dzieciaki urodzą, to będziesz musiała mieć podwójne zapasy energii!!;)

Ja byłam u gina i na wywołanie oraz regulację cyklu dostała luteinę....Lekarz powiedział, że CLO nie dostanę, bo skoro mam już jedno dziecko, to znaczy, że "owulacja jednak jest"... Mamy się starać od nowego cyklu. W pierwszą ciążę zaszłam po 13 miesiącach, mam nadzieję, że teraz pójdzie szybciej.

Kruszka, ale fajnie - gratulacje. Wysypiaj się na zapas, bo jak już się dzieciaki urodzą, to będziesz musiała mieć podwójne zapasy energii!!;)

Ja byłam u gina i na wywołanie oraz regulację cyklu dostała luteinę....Lekarz powiedział, że CLO nie dostanę, bo skoro mam już jedno dziecko, to znaczy, że "owulacja jednak jest"... Mamy się starać od nowego cyklu. W pierwszą ciążę zaszłam po 13 miesiącach, mam nadzieję, że teraz pójdzie szybciej.

No tak to bardzo mądry lekarz:szok: :no:Ja tez zaszłam w pierwsza ciążę bez wspomagania, ale za to w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Jak poronilam to lekarz robił mi monitoring i sie jakos owulacji nie doszukał. W drugim cyklu znalazł w 30 d.c przerosniety pęcherzyk, a póxniej juz nie było. Dostałam Clo i od razu cykle były krotsze i owulka wystepowała i to tez nie zawsze tylko co drugi cykl. Na tym wspomaganiu udało się w czwartym cyklu.
Ulkan mam nadzieje, ze pójdzie Ci sprawnie i Twoje oczekiwanie na kolejne szczęście nie bedzie długie.

Kruszka jeszcze raz gratulacje :-) podwójne :-D na zapas nie da się wyspać ale odpoczywaj dużo :-) a nie mówiłyśmy w tym wątku że jest szczęśliwy ;-)

reklama
Ulkan jasne że możesz spróbować z lutką ale ja na twoim miejscu skonsultowałabym się też z innym ginem bo jeśli dla tego dowodem twojej owulacji jest ponad roczne dziecko to chyba coś jest nie tak :dry:

Do góry