G
gość 94049
Gość
dziewczyny, wróciłam z wizyty. Ciąża bliźniacza!:-) Bija dwa serduszka, na razie jest ok, ale to róznie bywa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogromnie się cieszę i jeszcze raz - podwójne GRATULACJE!!! dbaj o was i dużo odpoczywaj :-)Kruszka, ale fajnie - gratulacje. Wysypiaj się na zapas, bo jak już się dzieciaki urodzą, to będziesz musiała mieć podwójne zapasy energii!!
Ja byłam u gina i na wywołanie oraz regulację cyklu dostała luteinę....Lekarz powiedział, że CLO nie dostanę, bo skoro mam już jedno dziecko, to znaczy, że "owulacja jednak jest"... Mamy się starać od nowego cyklu. W pierwszą ciążę zaszłam po 13 miesiącach, mam nadzieję, że teraz pójdzie szybciej.
Ja tez zaszłam w pierwsza ciążę bez wspomagania, ale za to w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Jak poronilam to lekarz robił mi monitoring i sie jakos owulacji nie doszukał. W drugim cyklu znalazł w 30 d.c przerosniety pęcherzyk, a póxniej juz nie było. Dostałam Clo i od razu cykle były krotsze i owulka wystepowała i to tez nie zawsze tylko co drugi cykl. Na tym wspomaganiu udało się w czwartym cyklu.