reklama

zespół policystycznych jajników

kasia.natka wózek fajny :-) a nosidełko mam takie same tyko czarne :-) maż wybierał :-) stwierdził że najlżejszy :-)
a co do ktg to w Anglii nie robią bez powodu... ale ja miałam dwa tygodnie temu bo mnie położna do szpitala wysłała bo głowa mnie bolała... ale wyniki były dobre...

enya81 a może ty nie masz wcale psc?? takie wynik że tylko próbować :-D nie przejmuj się badaniem tylko próbuj :-) trzymam kciuki :-)

reklama
uuu abed ty juz lada dzien mozesz sie wysypac:-D ja ostatnie tyg to pamioetam ze doczekac sie nie moglam bralam codziennie kapiele i maz siedzial nad wanna glaskal brzucholek i rozmawial z mloda ze moze juz wychodzic i wsumie wykrakalismy 3 tyg orzed teoretycznym terminem;-)mloda urodzila sie 3300 wiec jak by te 3 tyg jeszcze siedziala w brzuszku to chyba do 4kg by doszla :szok:

no ja też obawiam się że będzie duży... ale jakoś w te metody wywoływania nie wierzę... a o ciepłej kąpieli to nie słyszałam... mi się wydaje że dziecko się urodzi jak będzie gotowe... co będzie to będzie nie mam na to wpływu....

azorek a jak ty się czujesz?? już nie długo do usg :-)

no ja juz sie skanu doczekac nie moge:szok::-D jakos tak sie czuje ciagle zmeczona a inne dolegliwosci jakos poszly w kąt:-D pozostal tylko wstret do miesa..jak mam surowe miesko to patrzec nie moge bo mnie cofa...wedlinki tez bleeee sie zrobily ale przejdzie:-)jestem padlinozerna i niezrezygnuje tak latwo;-):laugh2:
a co do porodu to bylo mycie okien-lipa sexik--lipa lipa lipa.... niektore ryzykowaly z olejkiem rycynowym ze niby ma przyspieszyc i tez konczylo sie na calym dniu w kibelku i lipa heheheh herbata z lisci malin --lipa tzn malina ale nie pomoglo;-) mialam sporo ruchu np lazilam sobie powolutku po schodach gora dol ale tez nie pomoglo -choc miednica mniej lupala:-D

no ja też o wszystkich tych metodach słyszałam że lipa... więc się nie stresuję i nie próbuję... a jakieś sprzątanie to tak żeby czysto w domu było ;-) a nóż pomoże... no zobaczymy... czekanie jest najgorsze...

Po wizycie u gina - 9dc, słabe endometrium, pęcherzyki są ale nie ma dominującego i nie wiadomo, które świeże a które nie....Za 2 dni kolejne USG
Enya u mnie dominujący pęcherzyk pojawiał się dopiero ok. 14 d.c. więc spokojnie. na następnym USG może sie już którys wybić. A bierzesz coś na wspomaganie owulki?

reklama
znalazlam fotke tego saw palmetto taki sobie krzaczor z czyms w rodzaju jagod :
P1040347.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry