reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
droga abed ja tez juz najmlodsza nie jestem i niestety tykanie zegara slysze co raz wyrazniej :-(
ostatnio tez mam problemy z cera i niestety nic jakos specjalnie nie pomaga

kobietki gdzie wy?
co sie dzieje ze juz nikt tu nie zaglada?
przeciez my musimy sie trzymac razem , wspierac i dodawac otuchy...
WRACAJCIE!!!

Ostatnia edycja:
wracać nie trzeba bo jestem, ale brak mi nastroju na cokolwiek, przed swietami dostałam @ i do dziś jeszcze trochę krwawię. bylam u gin i powiedzial, że to z powodu tabletek anty iże mam brać rutinoskorbin na uszczelnienie naczyń krwionośnych a ja mam juz dość tego krwawienia

no rzeczywiscie dlugo to trwa a ja za to 42dc i tez nie fajnie
dwa testy juz zrobilam i d**a :-( pewnie zrobie trzeci no i do gina po cos na wywolanie

mierzylam zanim zaczęlam brac tabletki anty, z reguly wychodzilo, że mam owulację poza dwoma cyklami, kiedy dostalam @ a temperatura caly czas byla za niska jak na czas okołoowulacyjny

reklama
Hej dziewczyny:)

Nie wiem jak ja sprawdzałam to forum ale nie widziałam waszych odpowiedzi... nie mam pojęcia jak ja to robiłam;)

Co do mierzenia temperatury to ja mierzę od pół roku i jedyne co wiem to kiedy będę miał krwawienie bo mi temperatura spada na dzień przed krwawieniem. A ponieważ cykle mam nawet do 40 dni to temperatura rośnie mi ok 20, 24 dnia cyklu.
A przed ostatnie dwa cykle krwawienie miałam przez 15 dni- strasznie to jest uciążliwe. Na szczęście ostanie było w porządku tylko jeszcze żeby cykl nie trwał 40 dni, ale to zobaczymy :tak:

Zaczęłam dietę, na pewno mi nie zaszkodzi chociaż nie jestem gruba, a może pomoże:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry