reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

Kasienka witaj :-) mam nadzieje ze bedziesz sie tu dobrze z nami czula a na pewno razem bedzie nam razniej

Agusia daaawnooo temu tez mialam torbiel wielka ok.10 cm no i niestety musialam brac anty ale torbiel zniknela :tak: znow luteina? ktory to juz dc? a co do endometrium to niestety nie wiem zbyt wiele, slyszalam o winie i orzechach ale to takie domowe sposoby na poprawe

reklama
Hej dziewczyny... Rzdko tutaj jestem , więc witam sie serdecznie z wami. Jak narazie udzielam się w " starania po raz pierwszy", ale również należę do was.

Musze wam powiedziec, że to jest mój pierwszy cykl ze wspomagaczami. Od 2-5 dc Clostylbegyt... i od 16dc luteina.
Dziś mam 22 dc. temperatura sie utrzymuje 36,9. Nie liczę na nic... bo znając życie nic z tego nie będzie. Temperatura pewnie podwyższona przez luteinę, a nie fasolke.Muszę przyznac ze po braniu Clo pierwszy raz... wkońcu zauważyłam że jajniki zaczęły pracowac... i owulacja była. Teraz tylko czekanie na 18 maja. Albo przyjdzie @ albo zatestuje...

To już mój 9 cykl starań. :-(

Basati trzymam &&& bardzo mocno zeby @ nie przyszla!!! oby twoj 9 cykl byl dla ciebie szczesliwy :tak:
ja ide do gina 17. i mam nadzieje ze jakies badania mi zleci no i przede wszystkim @ wywola :angry:

jeżeli masz podwyższona temperaturę przez ponad 20 dni to masz dużą szansę, że ci się udało. 30 dni podwyższonej temperatury to juz prawie 100% więc glowa do góry:-) powodzenia

Szkoda mi kasy na betę. U mnie kosztuje 40zł. Mam skierowanie do ginekologa-endokrynologa bo czytałam że w naszym przypadku taki lekarz jest potrzebny. A właśnie czy Któraś z Was była u takiego lekarza? Albo u endokrynologa?

reklama
Ja właśnie też czytałam ale jeszcze nie byłam. U mnie dopiero 3 tygodnie o tym wiem więc na razie czekam czy tabletki plus dieta dadzą jakiś efekt (myślę o ciąży:)) Czytałam że spadek masy ciała daje dobre efekty.

A póki co u mnie 18 dzień cyklu i temperatura nawet nie drgnie:(

Do góry