reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
nie no kobietki tak byc nie moze!!!
co to za cisza? chcecie zeby tak wazny watek umarl smiercia naturalna przez zaniedbanie??? juz mi tu zagladac i pisac!!!
Basati, abed, Agusia, bojaca, kasienka
juz mi tu pisac co i jak! co u was? jak przytulanki? jak cykle? jakies badania? a jak humorki?
sama tego watku nie pociagne :-(

kasia.natka -jestem, melduje się.:-)

Kochane u mnie teraz jest drugi cykl na Clostylbegyt. 31 maja mam wizyte... zobaczymy co powie. Póki co to mam takiego doła że to sie w głowie nie mieści. :-( Boje się , że nigdy nam się nie uda.

super Basati ze jestes :-) chociaz ty jedna!
nie mozesz kochana miec takiego podejscia bo to moze tylko przyciagnac nieszczescie i rzeczywiscie d**a z tego bedzie! dopoki nikt ci nie powie ze "sie nie da" tzn ze sie da a nawet jak ktos tak powie to na pewno sie pomyli i trzeba zawsze miec nadzieje i probowac!!!
glowa do gory i tyleczek tez (po przytulankach hi hi) moze troche wiecej luzu trzeba, moze jakies wakacje, inny klimat...
damy rade :tak:
ja trzyma mocno &&&

no prosze! trzeba czasem huknac i tupnac ale jaki efekt!!! laseczki sie pojawiaja ;-)baaardzooo sie ciesze :-)
Agusia lecz szybciutko co trzeba bo przytulanki czekaja!!!

kobietki zycze milego dnia :-) ja niestety do pracy musze sie zbierac

Ostatnia edycja:
Ja też jestem. Czekam na @ powinna być pod koniec miesiąca... próbuje zaobserwować jakieś obiawy ciążowe no ale nic:-( wiec czekam i też już nie mam siły... wchodzisz na nk czy facebook a tu kolejni znjomi mają dziecko...

reklama
rozumiem cie abed :tak: u mnie w pracy tez kolezanka w ciazy na fejsie tez itd. ale przyjdzie i na nas kolej!!! a tych objawow ciazy to nie ma co wypatrywac bo mozna nie miec żadnych i byc w ciazy a podobno im wiecej widzisz u siebie takich ojawow tym mniejsze szanse ze jestes ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry