reklama

Zgrabna mama

reklama
Marta podziwiam, bo jak sobie poczytałam o tej diecie, to mi mina zrzedła.
Plus jest taki, że to TYLKO 13 dni. Najważniejsze, żeby jojo nie było. Trzymam kciuki, ale wierzę, że wytrzymasz. :tak:

Tak, zaczęłam po świetach inaczej bym nie wytzrymała. Dzisiaj nie było tak zle, przez cały dzień zjadłam płatki z mlekiem, 2 jabłka i kromke wasy z pomidorem;-)

Jak ja nie cierpię tych chlebków. Zawsze mam wrażenie, że jem podeszwę
Za to nie mam nic przeciwko dmuchanym ryżowym :)

Trochę mnie Maarta nastraszyłaś tymi zawrotami.
Jeszcze 2 tyg pobędę na mojej diecie, czyli takiej kopenhaskiej, ale urozmaiconej w warzywa i owoce. Jak to nadal nic nie da, to po urodzinach Jagody biorę się za tą bardziej restrykcyjna wersję.

A czy ktoras wytrzymala do konca z tymi cwiczeniami na brzuch??Jakie byly efekty??
Ja teraz lece na punktach i licze i sie pilnuje.Stanelam na wage to sie przerazilam i tyle zadzialalo niesamowicie motywacyjnie na mnie.No i mam prawie 20 kg do zrzucenia:szok:nie wiem jak to mam zrobic.
Na szczescie zamykaja nam basen tam gdzie chodze na kurs z Victorem i przenosza sie do nowego centrum Austryjacko-Chinskiego SPA w tej samej miejscowosci co bylo(nowo otwarte ruszylo 1 maja) i juz Jackowi zaznaczylam,ze jak bedzie fajnie to wieczorami mnie nie ma :-) i kase ma szykowac na odchudzanie i masaze dla zonki :-DKurcze nigdy nie sadzilam,ze bede miala tak blisko SPA :-p

reklama
Jak ja nie cierpię brzuszków :\

Znalazłam za to ostatnio taką dwutygodniową dietę
- do surówek i sałatek nie używamy oleju
- kawę i herbatę pijemy bez cukru i śmietanki/ dozwolony słodzik
- mięso na obiad możemy przyrządzić w opiekaczu, na grillu lub gotować, dotyczy to również ryb. Nie smażyć na tłuszczu!
- jajka można spożywać tylko w postaci gotowanej
- powinno się ograniczyć do minimum spożycie soli i pić dużo wody mineralnej , herbat ziołowych/3 litry dziennie/

Grejpfrut i jajecznica z BIAŁEK stanowią
"NISKO-KALORYCZNY" PRZEPYCHACZ ZAWARTOŚCI
DLA NASZYCH JELIT. (Z czasem zmniejszają
swoją średnice.)

Podobną rolę może spełniać - KAPUSTA,
ale czyż GREJPFRUT i CYTRUSTY NIE są
a) smaczniejsze b) łatwiejsze w przygotowaniu
c) na dodatek sycą pragnienie.

źródło

aha - uwielbiam jajka :)

Załączniki

• beztytuuxi1.jpg