• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zgrabna mama

reklama
Asiun ty dopiero co urodziłaś, daj sobie czas!
Ja jeszcze mam nadmiar. No ale nic na razie w kierunku schudnięcia nie robię :-p
Za to od 30.09 zaczynam chodzić na salsę solo. Ale raczej po to by się rozerwać, a nie chudnąć.

No a ja w koncu bylam u dietetyczki, bo juz nic nie pomagalo na moja wage :dry:
Pierwsza wizyta ogolna, szczegolowy wywiad, szczegolwe badania no i zostalam wyslana na szczegolowe badania krwi, hormonow, moczu i usg jamy brzusznej i ukl moczowego. Mam sie zglosic z wynikami i wtedy bedziemy dzialac. Wiec moze jest na dzieja na wrocenie do poprzedniego wygladu :tak::tak:;-);-):-):-):-):-)

Sabinka będę trzymac kciuki;-)
Ja na aerobik chodze, wzięłyśmy się z koleżankami, w grupie razniej, już miesuiac hehe efektów brak ale samopoczucie lepsze… bo ostatnio to tylko jem… chyba tasiemca mam;-)
A salsa brzmi extra… my jeszcze na taniec chcey się zapisac, przyjemne z pożytecznym;)

Asiun, woloszki - powodzenia!

Ja też, znowu, zaczynam dietę.
Od jutra ;p
Zimno się zrobiło i już nie mam ochoty na jogurty. Za to ciągnie mnie strasznie do chleba :(

reklama
żryj mniej.

Biorąc pod uwagę moje "zamiłowanie" do gotowania kilku obiadów i to po pracy, tylko to wchodzi w grę.
A obiad porządny (czyli z mięchem) musi być, ze względu na Andrzeja, bo by mi chłopina znikł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry