reklama

Zgrabna mama

jak bym pila 3 litry dziennie to bym z wc chyba nie wyszla :-D
A i co do brzyszkow tez nie lubie ale robie juz tydzien i narazie trwam dalej :-)

reklama
Wiecie dieta mojego męża przynosi fajne skutki i nie polega na głodówce lub ograniczaniu się. Jak jeszcze trochę na niej pobędzie to wam powiem, czy warto. Na razie ma 2 tygodnie z 14 za sobą. Ale mamy pozytywne opinie dwóch znajomych i nie bezpośrednie opinie od ich kolejnych znajomych.

Magdalena super:tak: powodzenia życze i wytrwalości.
ja po swojej diecie normalnie jadam a nawet i dużo wiecej, niczego sobie nie odmawiam( co moze nawet i Woloszki potwierdzić) a waga w miejscu stoi, zatem efektu jojo nie było i jest oki, wróciłam do zycia, teraz codziennie na rowerze jeżdze, moze dzieki temu wiecej schudne.
Obiecałam sobie ze przy nastepnej ciązy nie dam sie tak zapuścić, ni eprzytyje az tyle.

hmm ja po ciąży szybko wróciłam do swojej wagi, tylko później się zapuściłam. Za dużo sobie pozwoliłam (bo przecież na mleko to pójdzie:wściekła/y:)

A wczoraj się zważyłam. 3 kg mniej :)
Ulżyło mi, że w końcu coś ruszyło w dół :)
I to biorąc pod uwagę długi weekend z mnóstwem pyszności :)

joaska trzymam kciuki za powodzenieakcji ... :) chociaz patrzac na zdjecia w galerii uwazam ze bardzo dobrze wygladasz ... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry