reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielona Góra i okolice

Witam!
Jestem w sumie tutaj od niedawna jak zaczełam staranka, a dzis już jestem na etapie oczekiwania do pierwszej wizyty u lekarza dokładnie 7 sierpnia.

reklama
Fanaberia - dzień dobry!! Pierwszy trymestr i pierwsze niedogodności już za Tobą:) czy nie było tak źle??:)

Leganza - gratulacje!! I jaka wyraźna ta druga krecha! Samych ciążowych przyjemności życzę!!

Witam
Co porabiacie ja siedze w domu i prawie po ścianach chodze z nudów,i do tego moja niecierpliwość związana z pierwsza wizytą ciążową, co wy robiłyście, żeby nie myśleć?

ja czekalam na wizyte caly miesiac i przez ten caly czas ludzilam sie ze testy ciazowe(dwa robilam) klamią:D probowlam jakos ogarnac to ze bede miala dziecko ze bede MAMĄ w wieku 19 lat i ze moje rozrywkowe(barrdzooo) zycie wlasnie sie skonczylo:) teraz siedze calymi dniami w domu i nie brakuje mi tamtych rozrywek.nie wyobrazam sobie nie byc w ciazy:) poczatkibyly straszne a teraz czuje jakbym zawsze mila to malenstwo w srodku:):)
z moimi 26 tygodniami ciazy czuje sie jak stara doswiadczona ciezarowka:)hehe i bardzo powoli zaczynam zbierac ciuszki...
wlasnie - kupilam body w rozmiarze 58 i jedna mama powiedziala mi ze za male moga byc...czyli najlepij jaki rozmiar brac zeby dzidzius pohasal w nim troche??62??

Kasia - mój synek urodził sie dość spory :-) i od razu nosił ubranka 68 :-)

Jeśli jesteś wysoka - tata malucha wysoki - to kupuj na 68 i tylko kilka na 62 :-)

A jeszcze lepiej jeśli masz kogoś w rodzinie kto na pierwsze miesiące może Ci ciuszki przekazać :-)

Dziecko wyrasta bardzo szybko z ubranek :-)

Ja już 3 razy garderobę zmieniałam :-D z 68 na 74 a teraz na 80-90 :-)

Dziewczyny - później dziecko wolniej rośnie prawda:-D??:-)

witajcie,

trochę zazdroszczę przyszłym Mamom które mają możliwość posiedzenia sobie w domu. u mnie szał w pracy i remont w mieszkaniu. nie mam czasu na wyskoczenie na badania, na rozgladanie się za czymś dla Maleństwa. dobrze tylko, że On (mam nadzieję że jest tam mały facecik :-)) nie doskwiera mi za bardzo. gdyby nie zdjęcia z USG chyba ciągle nie wierzyłabym w to, że jestem w ciąży. nic mnie nie boli, nie mdli, nic mi się nie zachciewa, brzuszek też się jakoś nie wypycha....

czeka mnie praca chyba do końca, przerażające:szok:

reklama
spoko :-) przynajmniej się nie będziesz nudzić ;-D

Z jednej strony fajnie jest posiedzieć w domku :-D ale pod koniec - nuuudno :-)
A i rada - jesli nie planujesz wychowawczego - zachowak urlop z tego roku na przyszły żeby jak najdłużej być z maluszkiem :-)

Na urlop może już później z malcem pojechać:-)

Do góry