reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielona Góra i okolice

Myyszaaa
U mnie tak jest z praca, że mam firme jeżdze do klienta z łożkiem jak narazie brzuszka nie mam także moge pracować( choc z tym łożkiem jest troche problemu), ale czekam do wrzesnia i mam nadzieje, że dostane L4 ponieważ to łóżko waży 20kg+ reszta sprzetu. A pozatym teraz wakacje takze większość moich klientek wyjechalo:(

reklama
to tylko sie tak wydaje ze w domu jest fajnie....ja caly czas jestem w domu moj mezczyzna wyjezdza do pracy wraca na weekendy a ja sie nudze jak nigdy. duzo bym dala zeby moc isc gdzies miedzy ludzi do pracy albo do szkoly:)naprawde brakuje mi tego:) ale wiadomo---wszedzie dobrze gdzie nas niema:):):):):tak:
jestem wysoka i moj wienio też wiec bede kupowac wieksze ubranka:)
a jutro wizyta ciekawe ile przytylam:)ale cos mi sie wydaje ze nie bedzie teraz robil usg...a tak chcialabym poogladac :)dzidzię:)

Hej
Leganza - co porabiasz:-D w pracy? :-)

Kasia - pierwsze samotne spacery z dzieckiem są gorsze :-D

Teraz szukaj mam w czerwieńsku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry