reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zielona Góra i okolice

witam kochane zielonogorzanki! 25.10 zostalam mama:) malutka mila 3 530 i 51 cm:p porod trwal pol godzinki i byl masakra lajtowy:)oby kazda mila taki......:tak::-D

reklama
Witaj Kaska 19,serdeczne geatulacje,a mozesz mi napisac gdzie rodzilas???bo ja mam rodzic w zielonej i chcialabym wiedziec ile sie placi za porod z mezem,za osobna sale???z gory wielkie dzieki,zycze duuuuzo zdrowka.:-)

Kaśka! Ale fajna wiadomość na początek dni i tygodnia! Serdecznie gratuluję! I opisz krótko ten lajcik porodowy:)

lana - poród rodzinny jest bezpłatny (w boksach), za osobną salę do porodu płaci się 200 zł.

moja mala nelusia grzeczniutka -myslalam ze z noworodkiem w domu bedzie gorzej a tu taka mila niespodzianka;) mala spi i je spi i je:) jak placze ---a ma sucho i jest nakarmiona to dostaje smoka(juz ma 3) i jest luzik:) moj porod opisalam na ----mlode mamy przyszle i obecne------watek nasze porody:) byl naprawde super az smiac mi sie chce:tak:tu jest link https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-obecne-f236/cud-narodzin-nasze-porody-19640/
fajnie juz meic dziecko przy sobie a ie w brzuchu....a z drugiej strony ruszyc sie nigdzie juz nie mozna....wieczorami sie powloczyc:p ale wczoraj milalam wychodne---mala byla z babcią(zakochana jest po uszy)

reklama
Do góry