reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zivafert - nie utrzymuje sie w organizmie

hej, zrobiłam test po 6 dniach od podania leku zivafert aby zobaczyć czy jest w organizmie , test wyszedł ujemny. Czy ktoś tak miał aby HCG nie utrzymała się po zastrzyku?

reklama
Hej. Jestem po 3 próbach ivf zakończonych poronieniami w 3 ciążach. Leczę się 7 lat. Prawie 100 tyś wydane na leczenie. Mam za sobą już wszystko łącznie z operacjami, biopsjami, hister i drożnością. W tym cyklu próbujemy naturalnie i dostałam Zivafert właśnie. U mnie gonadotropiny otrzymywały się ok. 6 dni i Ovi i Pregnyl. Jestem dzisiaj 10 dni po Zivafert. Z Waszego doświadczenia czy to może być jeszcze zastrzyk. Owulacja była podwójna. Na USG jeden pęcherzyk już pękł, a na drugi byl zastrzyk. Będę wdzięczna za szczere opinie.
Zobacz media 719272

Załączniki

• IMG20230519074026.jpg
    IMG20230519074026.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 565
Do góry