reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zjazd czerwcówek

reklama
Baska -tak debatujemy bo moj Adam jedzie za jakies poltora tygodnia do polski z autem i chce zabrac sie z nim...Pomyslalam ze moze zotane juz do swiat z Noemi...Wiec moze uda nam sie wtedy spotkac...Wsiadlabym w pociag i jestem...:) Bo w swieta ewnie nie wypali...Wiadomo jak jest...Ja mam tu rodzine ,Adam tez i pewnie codziennie jakas goscinka...albo i kilka dziennie jak tom ostatnio bywalo...No bo przezciez kazdy chce zobaczyc Noemi...:-D

Patrycja - pewnie - tylko dasz znac jak już bedziesz wiedziala kiedy przyjezdzasz i sie umowimy - na pewno bedziesz potrzebowala troche czasu zeby wami sie rodzinka nacieszyla ale mam nadzieje ze uda wam sie wyrwac - w koncu to około 40 min drogi do nas :) Możesz przy okazji przyjechać do naszej "metropolii" (hehe) na zakupy przeedświąteczne ;)

Baska tylko jak co to ja przyjechalabym sama z Noemi bo moj Adam zaraz wraca spowrotem i dopiero do das dojedzie przed swietami...Dlatego ja bede miala czas zeby polatac i poodwiedzac kumpele i kogo tam jeszcze chce a jak on wroci to wtedy po rodzince bedziemy skakac...No i chce zeby tez z 2-3 dni poleniuchowac tylko we trojke bo zadko mamy czas tylko dla siebie...Moj Adam zazwyczaj siedzi w biurze do 20,00 wiec jemy tylko razem sniadania i czasami obiad,ale w miedzy czasie on pracuje na kompie wiec to zadne spedzanie w sumie czasu razem ,a i ja w miedzy czasie sprzatam nasze gniazdo...Bedziemy musialy wymienic sie numerami i jak juz bede w polsce to sie zglosze...Zreszta w polsce tez jest komp to sie napewno sklikamy...

reklama
Do góry