reklama
pytia
Fanka BB :)
Właśnie odebrałam zamówioną parasolkę Baby Design Travel w kolorze szaro-czerwonym.
Uważam, że za tę cenę (249zł z przesyłką kurierem) dokonałam świetnego wyboru - wózeczek porządnie wykonany, dobrze się składa, ma regulowane w pięciu pozycjach oparcie, regulowany podnóżek i pałąk, całkiem spore kółka, lekko się prowadzi. W cenie było okrycie na nóżki i folia p./deszczowa.
Dodam, że Szymon cały zachwycony - zwłaszcza kolorem, bo on uwielbia czerwony. Musiałam wozić go po domu chyba z 20min :-)
My też mamy ten wózeczek jako drugi, na szybkie wypady. Użytkujemy go już od lata i świetnie nam się sprawdza.
a jak się ów wózek sprawdza na dziurach? Nasza ulica dziur pełna...
Pytia - a na długie wypady co macie?Mt mamy pierona ciężkiego - z głębokiego można zrobić spacerówkę - mam trochę dość - to wózek, który dostaliśmy w spadku po kimś i z chęcią wymienię na coś sensowniejszego (i niezbyt drogiego)
Pytia - a na długie wypady co macie?Mt mamy pierona ciężkiego - z głębokiego można zrobić spacerówkę - mam trochę dość - to wózek, który dostaliśmy w spadku po kimś i z chęcią wymienię na coś sensowniejszego (i niezbyt drogiego)
Witam, my jesteśmy użytkownikami Graco Ultima plus od sierpnia, z tym że używamy go narazie od czasu do czasu, teraz praktycznie wcale bo jednak w taką pogodę małemu jest ciepej w dużym wózku. Jak narazie sprawdzał się nam bardzo dobrze, jest leciutki i zajmuje mało miejsca w bagażniku, co ma duże znaczenie kiedy jadę gdzieś sama.
Nastka
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie mamusie. Mam pytanie dotyczące wózka. Czy któraś z mam posiada wózek Baby Design Sprint??
NOWY WÓZEK BABY DESIGN SPRINT 2007+9 GRATISÓW!!! (177080613) - Aukcje internetowe Allegro. Jesli tak, to jak sie sprawuje?? Czy jest naprawdę lekki?? i czy łatwo sie składa?? Będę wdzieczna za odpowiedzi, bo mam dylemat.
Widzę,ze ivka76 i Pytia chwala sobie Baby Design Travel i sama nie wiem teraz jaki wybrac. A czy mogłabym prosić o zdjęcia maluszka w wózku??
Z góry dziekuję i pozdrawiam:-)
NOWY WÓZEK BABY DESIGN SPRINT 2007+9 GRATISÓW!!! (177080613) - Aukcje internetowe Allegro. Jesli tak, to jak sie sprawuje?? Czy jest naprawdę lekki?? i czy łatwo sie składa?? Będę wdzieczna za odpowiedzi, bo mam dylemat.
Widzę,ze ivka76 i Pytia chwala sobie Baby Design Travel i sama nie wiem teraz jaki wybrac. A czy mogłabym prosić o zdjęcia maluszka w wózku??
Z góry dziekuję i pozdrawiam:-)
Nastka
Zaangażowana w BB
Dziękuję anian za odpowiedż:-) Jak byś mogła wkleić jeszcze kilka fotek na wątku zdjęciowym, oczywiście z Patrycja w środku,to byłabym bardzo wdzięczna. dzieki zdjęciom bede miała lepsze wyobrażenie co do wielkości. Z góry dziekuję:-) I jeszcze mam jedno pytanko czy oparcie w pozycji siedzącej jest prosto czy lekko pochylone do tyłu? Nie wiem czy jasno sie wyrażam;-)
juana
Fanka BB :)
Chyba też zakupimy parasolkę jako drugi wózek na wypady po sklepach itp, nasza duża spacerówka ledwo się miesci do bagażnika w samochodzie...
moim faworytem jest coneco polo, oglądałam go w sklepie, lekki, łatwo sie prowadzi, ma pałąk, cena przystępna ale przeczytałam gdzieś, że ma płytkie sedzisko i dziecko trochę z niego zjeżdża... byłam w sklepie bez Micha i nie przymierzałam go do wózka, a w najbliższym czasie nie będę miała okazji znowu pojechać do sklepu, chciałabym go zamówić w allegro...
może któraś z was ma taki wózek i moze coś bliżej powiedzieć o tym siedzisku?
moim faworytem jest coneco polo, oglądałam go w sklepie, lekki, łatwo sie prowadzi, ma pałąk, cena przystępna ale przeczytałam gdzieś, że ma płytkie sedzisko i dziecko trochę z niego zjeżdża... byłam w sklepie bez Micha i nie przymierzałam go do wózka, a w najbliższym czasie nie będę miała okazji znowu pojechać do sklepu, chciałabym go zamówić w allegro...
może któraś z was ma taki wózek i moze coś bliżej powiedzieć o tym siedzisku?
reklama
Podziel się: