szklaneczka
Początkująca w BB
Jestem zdołowana. Ile człowiek może jeszcze znieść? Tydzień temu test pozytywny. Cieszyliśmy się a tydzień później plamienie i nic nie widać na usg. :-( to już moje 4 poronienie ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykro... Robiłaś już jakaś diagnostykę?Jestem zdołowana. Ile człowiek może jeszcze znieść? Tydzień temu test pozytywny. Cieszyliśmy się a tydzień później plamienie i nic nie widać na usg. :-( to już moje 4 poronienie ....
Mnie pomogło to forum i temat poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne, sama zrobiłam wszystkie zalecane przez dziewczyny badania, które były możliwe i znalazłam lekarza zajmującego się leczeniem niepłodności, który stosuje odpowiednie leczenie. Jeśli poronienie się potwierdzi warto zrobić porządną diagnostykę.Tak podstawowe badania jajeczek , podobno mimo wieku mam ich jeszcze dużo. Partner robił badanie nasienia. Wyszło na styk bo norma teraz to 4 % poprawnych plemnikow I tyle miał. Lekarz powiedział że skoro mam córkę to nie można zaliczyć moich poronien jako nawykowe. Po tych badaniach przepisał clexan i acard i .ielismy się starać