Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety w sądzie tylko i wyłącznie jak zostawiasz w szpitalu bądź przekażesz do ośrodka. Położną pewnie będzie musiała poinformować żeby nie przyjeżdżała a co do szkoły bardzo ciekawe pytanie zadałaś. Moim zdaniem nie jestem pewna w przyszłości napewno Cię odwiedzą o będą wypytywać o dziecko a nawet szybciej niż myślisz ponieważ same pielęgniarki z przychodni gdzie uczęszczasz do lekarza będą dzwoniły...Brałam pod uwagę oddanie do okna życia i zrzeczenie się normalnie w sądzie tylko nie wiem czy tak można i czy w sądzie nie można się zrzec tylko i wyłącznie wtedy gdy zostawimy dziecko w szpitalu lub ośrodku adopcyjnym. Jeśli ktoś jest bardziej poinformowany albo wie gdzie znaleźć takie informacje to proszę o info będę wdzięczna.
Niestety w sądzie tylko i wyłącznie jak zostawiasz w szpitalu bądź przekażesz do ośrodka. Położną pewnie będzie musiała poinformować żeby nie przyjeżdżała a co do szkoły bardzo ciekawe pytanie zadałaś. Moim zdaniem nie jestem pewna w przyszłości napewno Cię odwiedzą o będą wypytywać o dziecko a nawet szybciej niż myślisz ponieważ same pielęgniarki z przychodni gdzie uczęszczasz do lekarza będą dzwoniły do CB o założenie dziecku karty, o szczepienie, bilans a bynajmniej u mnie tak w miejscowości jest że dzwonią. Musisz poszukać jakiegoś biura czy coś w tym rodzaju którzy by Tobie wytłumaczyli jak to w przyszłości wszystko będzie wyglądało. W systemie zawsze będziesz widniała jak matka a jeszcze jak się trafi jakaś osoba (sąsiadka, znajoma) co nie będzie wiedziała o sytuacji że oddałaś w oknie życia to zadzwoni na policję że dziecko było dziecka nie ma to domyślasz się jka to się może skończyć może przyjechać policja i będą sprawdzać czy faktycznie zostawiłaś w oknie czy coś się dziecki stało czy nie wyrzuciłaś nie wiadomo gdzie itpBrałam pod uwagę oddanie do okna życia i zrzeczenie się normalnie w sądzie tylko nie wiem czy tak można i czy w sądzie nie można się zrzec tylko i wyłącznie wtedy gdy zostawimy dziecko w szpitalu lub ośrodku adopcyjnym. Jeśli ktoś jest bardziej poinformowany albo wie gdzie znaleźć takie informacje to proszę o info będę wdzięczna.