justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Donus jak widze wafle ryzowe to zaraz przypomina mi sie pechowy ladunek P.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Donus jak widze wafle ryzowe to zaraz przypomina mi sie pechowy ladunek P.![]()

Może dlatego nie załapałam, czemu się śmiejesz;-)Nie kumam. Co takie ćwiczenia na trampolinie dają?od wczoraj mam domową trampoline wiec doszły i cwiczenia
Nie chcę Cię Monia zniechęcać, ale trening cardio słabo spala tkankę tłuszczową. Zdecydowanie lepsze efekty przynoszą HIITy. http://pl.wikipedia.org/wiki/HIIT
:-)
ja nigdy takiego pewnie nie osiągnę
. 2 max. 3 posiłki dziennie. Obiad w pracy ok. 13 (mała porcja, bo taka raczej dziecięca), na ogół mięso (lubię tłuste, nie jadam gotowanego kurczaka), ziemniaki lub ryż i surówka lub jakieś warzywa gotowane. Potem wieczorem dopiero się najadam. Z reguły 3-4 jajka smażone na maśle bez pieczywa itp. Nie unikam masła i śmietany. Jem tego dużo. Jak jem chleb (domowy) to smaruję grubo masłem. Śmietany też leję dużo. Jogurt to tylko typu greckiego tłusty z dużą ilością wiórek kokosowych. Ser żółty to nawet kilka plastrów dziennie. Warzyw nie jem dużo, bo nie mogę (jelita), ale podjadam marchew, paprykę, pomidora. Czasem jem orzechy, potrafię 100 g na raz zjeść. Dziś zjadłam całą paczkę pistacji. A i tabliczkę gorzkiej czekolady też naraz zjadam.Ja już od kilku miesięcy inaczej postrzegam zdrowe odżywianie. Wiele się zmieniło w tej kwestii u mnie.ja staram się zdrowo odżywiac