Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koło 30 . Pracowałam na pół etatu ,umowa o pracę.To zależy na podstawie jakiej umowy pracujesz i ilu pracowników zatrudnia pracodawca...
po 33 dnia zwolnienie przejmuje ZUS. Ten limit pracowników to jest do urlopu rodzicielskiego z tego co kojarzęTo Ci pracodawca ma chorobowe wypłacać, a nie ZUS![]()
po 33 dnia zwolnienie przejmuje ZUS. Ten limit pracowników to jest do urlopu rodzicielskiego z tego co kojarzę![]()
Limit pracowników jest do wypłaty, u mnie w placówce pracuje około 900 osób i mi normalnie po 34 dniach będzie płacił zakład pracy z puli pieniężnej ZUSU.po 33 dnia zwolnienie przejmuje ZUS. Ten limit pracowników to jest do urlopu rodzicielskiego z tego co kojarzę![]()
Od zeszłego roku,umowa o pracę na 3/4 etatu . Od 1 grudnia. Coś mi przyszło z Zusu .ale wszędzie pisze odmowa zasiłku ( był okres ,gdzie jeszcze on mi płacił wynagrodzenie) ale nie ma innej informacji czy coś mi się należy czy nie ..ma dużo mniej pracowników na umowach o pracę do 10 osób max I teraz nic nie wiem .najgorsze ,że mój pracodawca nie odbiera tel .@Kati33 Jeszcze jest pytanie jak długo pracujesz, bo jest jeszcze tzw. czas wyczekiwania. I jesteś pewna, że nie była to umowa zlecenia?