ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Czesc ja juz po wizycie u doktorka ;-) jak zwykle lux i lowliiii heheh ,moja dzidzia wazy funta :-)a tak wogole w sobote wywalilam sie na tym parkingu przy Tesco i mnie tylek boli jak diabli ...dokladnie moze nie tylek tylko kosc ogonowa szlak by to trafila:-(jak nie urok to co innego .Jutro lece do Polski wiec  do przyszlego poniedzialku mnie nie ma na forum buzka :-)

to milego urlopiku zycze to do nastepnego............a i co dostalas liste  rzeczy potrzebnych? pozdr bede czekac
 to milego urlopiku zycze to do nastepnego............a i co dostalas liste  rzeczy potrzebnych? pozdr bede czekac
 gratuluje syneczka w brzuszku ja nie wiem co bede miec bo wczoraj malenstwo sie schowalo i tylko stopki bylo widac:-)  mialam ta wizyte wczoraj i ledwo przezylam mialam ten test na glukoze robiony i pobierali mi krew co godzine razem 4 razy po 3 bylo mi bardzo slabo :-(a w miedzy czasie czekalam na usg. Czuje sie ok malenstwo zdrowe takze spoko ja juz musze chodzic do lekarza co 2tyg a w szpitalu nastepne usg mam w Sylwka o 10rano
 gratuluje syneczka w brzuszku ja nie wiem co bede miec bo wczoraj malenstwo sie schowalo i tylko stopki bylo widac:-)  mialam ta wizyte wczoraj i ledwo przezylam mialam ten test na glukoze robiony i pobierali mi krew co godzine razem 4 razy po 3 bylo mi bardzo slabo :-(a w miedzy czasie czekalam na usg. Czuje sie ok malenstwo zdrowe takze spoko ja juz musze chodzic do lekarza co 2tyg a w szpitalu nastepne usg mam w Sylwka o 10rano zbliza sie godzina zero!!!!!!! zaczynam sie naprawde bac.......
 zbliza sie godzina zero!!!!!!! zaczynam sie naprawde bac....... bedziesz tu chodzila do szkoly rodzenia? ja dzwonilam sie rejestrowac ale jakos nigdy nie oddzwonily zeby potwierdzic i juz nie wiem czy nie za pozno dla mnie. pozdr aga
 bedziesz tu chodzila do szkoly rodzenia? ja dzwonilam sie rejestrowac ale jakos nigdy nie oddzwonily zeby potwierdzic i juz nie wiem czy nie za pozno dla mnie. pozdr aga raczej nie bedziesz miala tego testu bo on powinien byc robiony w 28tyg ja go mialam bo mam troche problemy z cisnieniem chociaz nie wiem co ma cisnienie do cukrzycy czy przyswajania cukrow ale robili ,a jak u ciebie wszystko ok to mysle ze nie ma koniecznosci a zreszta nie polecam bo to straszna meczarnia..a powiedz pracujesz czy w domku ciaze znosisz ja dygam caly czas i czym brzuch wieksze tym trudniej........nie wiem co z ta szkola robic moja kumpela tam byla i na dobre jej to nie wyszlo mowila ze nadmiar strasznych informacji i strasznie sie po tych zajeciach bala. no nie wiem gdzie te dziewczyny z Cavan sie podzialy tez mi szkoda ze sie nie rozkrecilo tu troszke......
 raczej nie bedziesz miala tego testu bo on powinien byc robiony w 28tyg ja go mialam bo mam troche problemy z cisnieniem chociaz nie wiem co ma cisnienie do cukrzycy czy przyswajania cukrow ale robili ,a jak u ciebie wszystko ok to mysle ze nie ma koniecznosci a zreszta nie polecam bo to straszna meczarnia..a powiedz pracujesz czy w domku ciaze znosisz ja dygam caly czas i czym brzuch wieksze tym trudniej........nie wiem co z ta szkola robic moja kumpela tam byla i na dobre jej to nie wyszlo mowila ze nadmiar strasznych informacji i strasznie sie po tych zajeciach bala. no nie wiem gdzie te dziewczyny z Cavan sie podzialy tez mi szkoda ze sie nie rozkrecilo tu troszke......