emeralda30
Aktywna w BB
Widzisz ja przyjechalam do Cavan i nigdy nie mieszkalam w innym miescie w IRL dlatego nie mam nic przeciwko pewnie dlatego ze sie przyzwyczailam a i duzo tu przeszlam,tu stawialam pierwsze kroki na IRL ziemi, pierwsza praca, pierwsze zly no i duzo duzo wiecej troche sie tego nazbieralo przez 3 latka. Napewno Cavan duzo sie zmienilo przez ten czas no i caly czas sie zmienia.....
no wlasnie jak tam pszukiwania pracy teraz to moze byc ciezko co?
Yoka napweno przedluza ci kontrakt:-), jesli oczywiscie chcesz
pozdr odzywajcie sie czesciej......
no wlasnie jak tam pszukiwania pracy teraz to moze byc ciezko co? Yoka napweno przedluza ci kontrakt:-), jesli oczywiscie chcesz
pozdr odzywajcie sie czesciej......
No ale jeszcze tylko trzy dni i znowu weekend
w 14 tyg ciazy mialam krwotok przez caly tydzien jezdzilam od szpitala do Gp i tak w kolko , zadnych tabletek nie mowiac juz o jakiej kolwiek diagnozie istne pieklo na ziemi , wreszcie wybralam sie do Dublina do Polskiej ginki póki co jest wszystko ok za 4 tygodnie lece do Polski :-)to wreszcie porobie badania , i moze wtedy wreszcie uspokoji sie moje psycho..;-)
Ja przyjechalam tu pod koniec 7-go miesiaca i od razu mialam wizyty GP-szpital (jak zobaczyli ile i jakie mam badania to uslyszalam, ze musze byc baaardzo bogata
dla mnie to nie do pomyslenia , teraz juz tylko mysle zeby sie ta ciaza skonczyla bo osiwieje ze zmartwienia.