J
joklis
Gość
No i nie zapominajmy o czapeczce za 125 zl- luksusowa, azurkowa... Hmmm calkiem podobna do tej, ktora babcia szydelkiem zrobila...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i własnie o tym mówiłam...być może miłośniczki i obrończynie Żyrafy będą bronić owej horrendalnie drogiej pościeli powołują się na jej "oryginalność" a moim zdaniem to rozbój w biały dzień ot co .:-) a nawiązując do tej strony , mnie rozwaliła szmaciana lala za 163 złoteUbranka dla dzieci, zabawki edukacyjne, meble dziecięce - Lalka Lotta 38cm - Haba albo to...cokolwiek to jest ....
Ubranka dla dzieci, zabawki edukacyjne, meble dziecięce - Grający samochodzik - BamBam
No i nie zapominajmy o czapeczce za 125 zl- luksusowa, azurkowa... Hmmm calkiem podobna do tej, ktora babcia szydelkiem zrobila...
No tak, to nie to co siła robocza z Chin..no co chcesz???:-)przecież to jest mięciutka przytulanka dla maluszka:-)100% bawełna.
no ale ten wóz....to robi wrażenie. Przepiękna mięciutka skóra, na dodatek on gra a co najważniejsze mozna go powiesic przy wózku i kosztuje jedyne 285 zł.Ale to pewnie dlatego, że siła robocza jest droga
![]()
podpowiedz jeszcze gdzie wyprodukowaneA ja mam dla was zagadkę...jak myślicie ile to może kosztować? Podpowiadam ze to maskotka i ma wysokość 2 metry :-)
![]()
A tu się zdziwiłam ...na Filipinachpodpowiedz jeszcze gdzie wyprodukowane![]()
A tu się zdziwiłam ...na Filipinach![]()
Noo eeeej , jak to nie wiesz? Przeciez wiadomo ile może kosztować taki fajny filipiński słonikno widzisz jakby był FRANCUSKIto bym wiedziała, ale że na filipinach to muszę się zastanowic
![]()