reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Generalnie już moja Mama bardziej się wtrąca i zawsze staje w obronie swojego Zięcia a nie mojej. :) Czym mnie strasznie denerwuje, bo zawsze Go tłumaczy i nigdy złego słowa nie powie. Tylko wszystkim się chwali jaki to dobry człowiek... :)

Oj skąd ja to znam... Moja mama też złego słowa o moim mężu nie powie i zawsze ale to zawsze go broni i się nim chwali wszędzie i zawsze...

Zazdroszczę Wam dobrych stosunków z teściową... Ja ze swoją nie mam i nie chcę nawet mieć bliskich kontaktów. Między nami jest chłodno od zawsze, ale ma to swoje przyczyny już od początku naszego związku... Podpadła mi kilkakrotnie, a ja nie należę do takich co łatwo zapominają jak mi się naciśnie na odcisk... Zresztą moja teściowa, jak i chyba większa część rodziny i z mojej i z męża strony chyba się mnie boi :-D

Ale dziś się gorąco zrobiło, miałam w ogródku porobić, ale znowu upał i znowu mi się odechciało...

mychunia - ale mi zrobiłaś smaka na rogaliki drożdżowe... wieki nie jadłam :-)

reklama
Arcala trzymam kciuki za II, nam został tydzień. jeden tydzień, 7 dni.. test leży w szafce w łazience.. miałam go schować, ale zawsze jak potrzebuję coś wziąć z przyborów to go widzę.. ale 7 dni tylko.... :-D

co do pogody, to fakt, ciepło bardzo. rano patrzę - 10 stopni :szok: po godzinie już gorąco i krótkie spodenki. Lato jeszcze nie odeszło :-D

ja też już BBholiczka, kiedyś w pracy nic mnie nie rozpraszało, komputer miałam tylko do pracy, a teraz.. na dolnym paseczku - forum ! :-D

Poziomk@ Wytrzymasz te 7 dni czy zrobisz wcześniej? :)

Ja niestety w pracy nie będę mogła czytać chyba, że na telefonie bo nam założyli taki program, który prowadzi ewidencję co i ile czasu robiło się na kompie i mamy tylko 15 min czasu prywatnego, którego wykorzystanie i tak nie jest mile widziane :/

Ale wy piszeta, tosz to szok !!!!

Ja zrobiłam pierogi ze szpinakiem na obiadek :)

Straciatelle- wytrzymasz mordko kochana :) A jka nie to sikniesz wcześniej. Ja w każdym bądz razie trzymam mocno kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aggawa- witaj ponownie :*

Witam nowe staraczki

O rany, ile tu ciekawego do przeczytania na tym forum ;-)
Ja po poronieniu miałam "odrzut" od wszelkich forów, siedziałam i ryczałam. Teraz jest lepiej i powoli wchodzę w fazę walki :tak:
I tak sobie pomyślałam, że źle napisałam w pierwszym poście. Ja mam nadzieję, że ta @ do 15 września nie przyjdzie :-). Tak czy siak proszę mnie na listę staraczek zaciągnąć.

A w temacie - u mnie na obiad krokiety z kapustą i barszczyk. Mniam

U mnie na obiad udka kurczaka w sosie własnym - uwielbiam... Do tego ziemniaczki i kalafior :-)

Emalia82 - wnioskuje z nicka i z pasków, że jesteśmy rówieśniczkami (jeśli 82 to rocznik), dlatego chciałam zapytać, jak długo już się starasz o 3 dziecko ??

reklama
Dziewczyny poradźcie!!! Siedzę i się zastanawiam czy dziś testować teściorem owu... gdybym miała w domu to nawet bym się nie zastanawiała, ale musiałabym do apteki skoczyć bo mi się skończyły :confused2::confused2: przed-przedwczoraj bledzioch, przedwczoraj test był prawie pozytywny, a wczoraj ledwie widoczny cień kreski wyszedł... jest sens? Bo to wygląda jakby poziom LH wzrósł i na drugi dzień opadł... tylko jakoś męczy mnie to , że jak niby poziom lh wzrósł to te kreski nawet nie były identyczne.

U mnie na obiad dziś zapiekanka makaronowa z pieczarkami szynką, serem i sosem czosnkowym ;D

Ostatnia edycja:
Do góry