reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
No to przekazuje w takim razie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla staraczek:tak:
Trzymam kciuki.

A ja Wam powiem czemu nikt nie dołącza, sama pamiętam jak było ze mną. Gatto może potwierdzić, bo z nią znam się dłużej z innego wątku i pisałam coś o tym. Wchodząc tutaj i czytając kilka postów od razu widać zwartą kupę nie do ruszenia, a jak odważyłam się udzielać na samym początku to czułam, że nie darzycie mnie sympatią,a o zaufaniu trudno mówić. Teraz jest to dla mnie zrozumiałe,bo jak tu gadać swobodnie z kimś kogo się nie zna,a z resztą o czym, ale wtedy było mi jakoś łyso.
Dziś gdyby nie wy, to dostałabym w domu fizia, żeby nie powiedzieć pier.olca, babusy jedne.:-D

Tere fere moze i racja ;-)

Aleksis yyyy jak by tu powiedziec...kto pozno przychodzi nic nie widzi....chyba ktos skasowal zdjecie:eek:

Hej,

Witam Kolezanki.
Gatto co racja to racja, fotki ni ma.Czekalam i przegapailam. Poprosze Ani@k

Widze, ze humorki dopisuja, wymiana informacji, czytam i wszytsko oczywiscie zapisuje na moim twardym dysku, bo sie przeciez to wszystko przyda, prawda?

Co do wozkow to mi sie podobaja i te super nowoczesne i te takie "staromodne" ale kosztuja majatek i sa wielkie jak szafa trzydrzwiowa. Jak bym to mogla zmiesic do mojej Corsy?:-D Do naszego kombi tez chyba by nie wszedl

Ciezka ta praca to bycie Mama. Serwis 24H sie znaczy... Chlopy to sa takie mazgaje troche i strasznie przewrazliwieni na punkcie swojego zdrowia.
Aaronka gratuluje nazwania przez Corcie "ma-ma" fajnie sie do Was te male lobuzy zwracaja..Ciekawe, co im tam w glowkach siedzi

Ja sie codziennie szprycuje, ale nie stwarza to dla mnie zadnych problemow. W srode 8dc mam wizyte kontrolna, potem pewnie jeszcze jedna lub dwie i sie ustali termin IUI. Mam dobry nastroj, choc wole sobie nie robic nadzieji... Szanse sa, ale sa male i sie zmniejszaja z kazdym IUI. Ale coz, co zrobic? I wez sobie czlowieku nie wypij:-D

reklama
hej!!
Szyszka
,kobiety maja rację...ty jako ostatnia dołączyłaś na forum,a nie ja;-)
U nas dzis brzydko na dworze,od rana pochmurno,pada co jakis czas:confused2:
Dzis byłam na pazurkach,slicznie mi zrobiła,jestem bardzo,bardzo zadowolona:tak:,henna tez zrobiona:tak:
Jutro juz do pracy,masakra jakaś,ale się nie chce:angry::angry:
Aleksis,trzymam kciuki za wizyte i pomyslne iui&&&&&&&&&&&&&&!!

Do góry