Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was, dziewczyny powtórzyłam AMH w klinice tam gdzie chcemy podchodzic z refundacją i wyszło 1,0 czy to jest ok?
Agusiapela no właśnie z tego stresu nie zapytałam![]()
EWIS- Witam cię.Do zakwalifikowania do programu niepotrzebne są ci te wszystkie badania.Ja miałam tylko AMH,CYTOLOGIĘ a mój mąż badanie nasienia.Resztę tych badań są refundowane po zakwalifikowaniu.Ja jestem w PROVICIE w Katowicach i nie robili mi takich chocków kllocków.Tak od BLUE i GIZAS też pobrali pieniądze za badania ale one zostały już zakwalifikowane i otzrymały zwrot.Nie daj się naciągać bo przed kwalifikacją próbują naciągnąć kaski ile mogą
Dzień dobry Dziewczynki:-)
Dlaczego uważacie że to naciąganie kasy przecież na amh czeka się 2 tyg,po tym wyniku trzeba umówić się na wizytę i jeśli nas zakwalifikują zlecają kolejne badania czyli kolejny cykl się czeka nie lepiej zrobic badania od razu i mieć komplet dokumentów i od kolejnego cyklu zacząć stymulcję? przecież 1000zł w tą czy w tą nie robi takiej dużej różnicy,ostatecznie i tak dużo się oszczędza na programie prawda?
Miłego dzionka dla Wszystkich!!