Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aylin to taki mały pstryk w stronę Munki ... ciekawe, czy odpowiednio zareaguje
r
, a tran podaję ten sam co Ty mollersa
, a co do butów ja mam to samo co Ty albo wydaje mi się że za małe albo za duże albo niewygodne i normalnie nie wiem jakie jej kupić !!!!

biednaNie wiem jak długo mój kręgosłup wytrzyma, Kubuś łapie mnie za palce u rąk i każe się prowadzać do balonów, które kopie. I tak łazimy za tymi skopanymi balonami. Gdy później próbuję sie wyprostować, to mam łzy w oczach.... oj niech juz szybko zaczyna sam śmigać.
współczuję! oby dzisiaj było lepiej! a spanie razem nie pomaga?Jejku G dziś budziła się co chwila z płaczem... co dwie godziny to już było ok. Niech jej coś powychodzi bo sama jej te zęby powyciagam ... wrrr
szaleje dziewczyna - w końcu jest na urlopieHa a moja pewnie jak wróci z wakcji będzie ponad 9 wazyłaprzynajmniej babcia twierdzi ze je 3 razy tyle co w domu (czyli pewnie tyle co wasze dzieciaki normalnie) bo przed wyjazdem była w stanie zjeść pół jajecznicy z jajka jednego i brzoskwinie, ;ub pół parówki i łyzeczkę sera a to wszystko od 7 do 15.....

Jestem w szoku, jak szybko bąble pod wpływem innych dzieci się usamodzielniają. I to najbardziej lubię w żłobku 
Tylko, że u nas takie pobudki z płaczem już od 1,5 tygodnia, a ja w domu bez M. W dodatku od kilku dni o szóstej wstaje na równe nogi i potem pada już o 10-tej.
Zgadzam się, że zakupy w księgarniach są bezpieczniejsze, ale ja jakoś tak się przyzwyczaiłam do internetu, że mi czasu szkoda na bieganie po sklepach (bo pewnie w jednej księgarni bym wszystkiego nie dostała, bo u nas jeszcze muzyczne). No i teraz jak jestem sama z dziećmi, to też wygodniej zamówić on-line