reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna, nie badałam progesteronu. Zbadam go w środę razem z betą.

Kachna, pierwszy scratching miałam w październiku przy okazji pierwszego IVF.
A drugi teraz, w lipcu, w cyklu poprzedzającym IVF.

Kurcze to może i ja załapę się na darmowy scratching w Provicie choć w sumie wątpię bo oni chyba nic tam za darmo nie robią :no:
Jeszcze tylko dwa dni i wizyta i już będę wiedziała co dalej.Moja @ sobie już polazła to mogę zaczynać działanie.
LAWENDOWY-betka będzie bliźniacza :-)

Genna, dzisiaj zrobiłam testa. Miał być na pamiątkę, ale nie będzie, bo pokazał tylko jedną krechę.
Jak dobrze, że nie zrobiłam go przed betą, ale nie kusił mnie za specjalnie. Zresztą ja mam silna wolę i teraz powiedziałam sobie, że przed betą żadnych sikańcow nie robię :-D

reklama
Lawendowy - będziemy jutro wydeptywać piasek plażowy za piękny przyrost betki i za spokojne 8, 5 miesiąca :-)
GizaS za Ciebie oczywiście też. Czytałam gdzieś o takim przypadku, że najpierw beta była poniżej 1, a potem skoczyła. A jak nie - to tańczymy na zaś - za szczęśliwe kolejne podejście.
Genna - Tobie też potuptamy - za piękne jajca, punkcje i transfer i małego szkrabka w brzuszku :-)

Do góry