kasik36
Fanka BB :)
Lawendowy no to sobie zafundowałaś stres
Jutro pędź do Invicty powtórzyć betę, która na pewno Cię uspokoi. Tuptam już za to
Jutro pędź do Invicty powtórzyć betę, która na pewno Cię uspokoi. Tuptam już za to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
trochę to śmieszne,że coś takiego nazywa się scratchingiem i kosztuje 180 zł, nic nie boli właściwie to nic nie czuć. Jestem trochę rozczarowana bo profesor nie chce się dać namówić na podanie dwóch zarodków jeśli je oczywiście wyprodukuję ale jeszcze nie dałam za wygraną i jeszcze będę próbować go namówić, profesor próbował mnie przekonać, że z ciążą bliźniaczą nie jest tak lekko, że to ciąża wysokiego ryzyka, że trzeba częśniej leżeć w szpitalu a ja mu na to, że zdaję sobie sprawę ale i tak bardzo tego pragnę ale jak na razie się nie zgodził ale będę próbować go przekonać. Angella jak wszystko będzie ładnie szło to będziemy razem w ciążyChciałabym bardzo, ale na razie tak jak wspomniałam nie napalam się, za wiele lat rozczarowań:-(