reklama
Koleżanka co będzie jutro z Szymkiem ma przynieść dzisiaj lakier do paznokci. Ponoć w tym odcieniu jest to może coś się uratuje.
Kuźwa tylko mi się to mogło przytrafić. Cały tydzień jakiś do bani mam. A teraz jeszcze K myśli że ja nie chce iść na to wesele. Nie mówię że pałam radością ogromną z tego powodu ale chciałam iść chociażby ze względu na K. I chciałam też dobrze wyglądać. Schudłam trochę i dobrze się zaczynam ze sobą czuć więc oczywiście coś innego musiało się ze.rać.
Kuźwa tylko mi się to mogło przytrafić. Cały tydzień jakiś do bani mam. A teraz jeszcze K myśli że ja nie chce iść na to wesele. Nie mówię że pałam radością ogromną z tego powodu ale chciałam iść chociażby ze względu na K. I chciałam też dobrze wyglądać. Schudłam trochę i dobrze się zaczynam ze sobą czuć więc oczywiście coś innego musiało się ze.rać.
No faktycznie widaćMoże nowe buty?
![]()
Bez szans. To były te nowe. Czekałam na nie 2 tygodnie. A nie mam kasy na kolejne. Liczę na ten lakier.......
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam, w końcu mogę usiąść na chwilę
opiekuję się dziećmi tak jak za to mi płacą
czyli one się bawią, a ja siędzę na podłodze z kawką i lapkiem
w mieszkanku ogarnięte dzieci po obiedzie, zupa- krem z cukinii się gotuje
większe zakupy zrobione
6zł zapłaciłam za przywiezienie zakupów z tesco
potem jeszcze jakaś sałateczka i może ciasto 
No i ja kupiłam jeden kombinezon jedno częściowy na sanki i kurtę, a drugą dostał, może jeszcze upoluję do nich spodnie.
Dziś przyszły spodnie na deszcz i nowe kalosze więc jesień i deszcze nam nie straszne
Kasiekz ja właśnie kupiłam tran dla dzieci owocowy i Antek ma na niego odruch wymiotny :/ zresztą ja też więc czuje, ze 43zł poszło w kubeł :/ bo jak go zmusić do czegoś czego sama nie mogę się napić??
Iwon no ja ostatnio coś sprzedałam po A chyba z 8miesięcy temu
miałam tygodniowy zapał, a teraz leży sterta i czeka
laktator medeli też oddałam przyjaciółce
a co do włosów to się śmieję, ze A ma upierzenie jak młody kurczak, ale na razie nic nie robię- czekam na większy porost 
Młodak może lakier załatwi sprawę
mój pies kiedyś ojcu zjadł buta w noc przed komunią mojego brata 

Kciuki za usg!!własnie - TEZ KUPUJECIE 2 KOMBINEZONY na wszelki wypadek?
I jakie kombinezony kupujecie? 1- CZY 2-CZĘŚCIOWE???
Dzis usg...trzymajcie kciuki!!!
No i ja kupiłam jeden kombinezon jedno częściowy na sanki i kurtę, a drugą dostał, może jeszcze upoluję do nich spodnie.
Dziś przyszły spodnie na deszcz i nowe kalosze więc jesień i deszcze nam nie straszne
Może Ty też powinnaś ten tran łykać chorowitku??hej
chciałam Wam powiedzieć że jestem chora :--
-(, krtań zawalona na maksa ja nie wiem o co chodzi, jak Niuśka ma katar ja mam chore gardło
![]()
Najlepszego!!Hej
Dziś mija 10 lat jak jestem z K.trochę mi smutno, że nie wypaliło z tym Karpaczem ( brak kasy) ale cóż będzie standardowo- kino, kolacja i na jakąś imprezę pójdziemy jutro
![]()
Kasiekz ja właśnie kupiłam tran dla dzieci owocowy i Antek ma na niego odruch wymiotny :/ zresztą ja też więc czuje, ze 43zł poszło w kubeł :/ bo jak go zmusić do czegoś czego sama nie mogę się napić??
Iwon no ja ostatnio coś sprzedałam po A chyba z 8miesięcy temu
Młodak może lakier załatwi sprawę
kasiekz
Fanka BB :)
Iwon jak dajesz tran np. Moller's Baby to jak pisze Alijenka nie daje się dodatkowo wit. D
Aga jak była mała (całą zeszłą zimę) piła z łyżki, teraz się nie da, więc będę te 2,5ml dodawała do zupki bezpośrednio przed podaniem małej i tyle. Dzięki - dobrze wiedzieć, że smak owocowy też sprzyja wymiotom
pp
Aylin buziak dla ciebie, na maxa mnie zmobilizowałaś i wystawiłam na sprzedaż już trzy rzeczy po Polce, które nie będą mi potrzebne przy następnym ewentualnym dzieciu!
Dałam dzieciowi banana i poszłam do kuchni, ta przybiega i mnie woła...a tam banan wdeptany w środek książeczki i rozniesiony po całym pokoju!
Jak na dwór chce iść to się ubiera w to co tylko ma pod ręką i 'iha, iha'

Aga jak była mała (całą zeszłą zimę) piła z łyżki, teraz się nie da, więc będę te 2,5ml dodawała do zupki bezpośrednio przed podaniem małej i tyle. Dzięki - dobrze wiedzieć, że smak owocowy też sprzyja wymiotom
Aylin buziak dla ciebie, na maxa mnie zmobilizowałaś i wystawiłam na sprzedaż już trzy rzeczy po Polce, które nie będą mi potrzebne przy następnym ewentualnym dzieciu!
Dałam dzieciowi banana i poszłam do kuchni, ta przybiega i mnie woła...a tam banan wdeptany w środek książeczki i rozniesiony po całym pokoju!
Jak na dwór chce iść to się ubiera w to co tylko ma pod ręką i 'iha, iha'
Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli chodzi o tran to dajecie raz dziennie i ile?
Muńka, Aylin Damian robi dokładnie to samo- przynosi buty, ubiera się w co popadnie, stoi pod drzwiami i woła da da
Iwon młody nie ma jakiejś bujnej czupryny ale już drugi raz mu obcinałam włoski bo mu sterczały z tyłu głowy.
Młodak oby lakier pomógł. A młody pewnie nie chciał, żeby mamusia go zostawiała z koleżanką to popsół buty
Kasiekz bo książeczka też była głodna

Muńka, Aylin Damian robi dokładnie to samo- przynosi buty, ubiera się w co popadnie, stoi pod drzwiami i woła da da

Iwon młody nie ma jakiejś bujnej czupryny ale już drugi raz mu obcinałam włoski bo mu sterczały z tyłu głowy.
Młodak oby lakier pomógł. A młody pewnie nie chciał, żeby mamusia go zostawiała z koleżanką to popsół buty
Kasiekz bo książeczka też była głodna