Hej...
Staram sie czytac na bieżąco, ale taka produkcja, ze szok...
Musze zatem sprawdzic jak ta nowa aplikacja...
Nie wiecie jak Pamka? Zdawała relacje z wizyty u dentysty....pytam, bo ja zywotnie zainteresowana tematem, bo P. pije co chwila mleko w nocy, co moze miec oczywiscie zgubny wpływ na zęby....
Natomiast wczoraj mi ukruszył sie ząb...pobiegłam do dentysty, a ten "no to szybciutko...znieczulenie i plomba" na co ja, czy w ciazy znieczulenie ok???...32 tydzien...on - "tak. nie ma problemu. to tylko miejscowe". No i rzeczywiscie dostałam znieczulenie...abstrahując, ze chyba kiepsko mi zrobil ten zab to zaczał mnie bolec przy dogryzaniu dolnymi zebami (w przyszłą srode mam powtórke) to jeszcze póżniej ogarneły mnie watpliwosci, czy powinnam mu zaufac jesli chodzi o to znieczulenie...czy malutka na tym nie ucierpi...:/// w ciązy z P. chyba tez miałam cos tam w zebach robione, ale udało sie chyba bez znieczulenia...tak przynajmniej mi sie wydaje...no nic...mala ruszała sie wczoraj normalnie, wiec miejmy nadzieje, ze wszystko ok...
Namawiały, namawiały i namówiły...;-);-);-) juz dawno nie kupowałam nic na allegro...a na pewno nie na aukcjach bo nie chciało mi sie czekac do okreslonej godziny, licytowac itp. No ale Wy takie cuda wstawiacie!!! a poza tym przyszedł czas zakupu kombinezu dla P...o ile kurteczke mam (kupiona w smyku na przecenie za 45 złto spodenek zimowych nie miałam...takich na snieg i wczoraj udało mi sie wygrac tą licytacje
![]()
Spodnie NARCIARSKIE chłopiec, roz 80cm, SKOGSTAD, (3519480825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
narciarze z nas żadni, ale na snieg na pewno sie przyda...
Teraz szukam kominezu nr 2...co by ten został przemoczony przez małego, a musielibysmy szybko gdzies znowu wyjsc...
własnie - TEZ KUPUJECIE 2 KOMBINEZONY na wszelki wypadek?
I jakie kombinezony kupujecie? 1- CZY 2-CZĘŚCIOWE???
Dzis usg...trzymajcie kciuki!!!
świetne spodniachy!!!! Ja jeszcze nie kupuję kombinezonu, bo nie wiem co mam po bratanicach męża. W niedzielę chyba skoczę sobie do nich, to będę wiedziała, czy muszę kupować, czy nie.
Oczywiście &&&&&&&&
Pamka chyba nie pisała o wizycie, albo przeoczyłam.
Muńka ja pierwszy raz wystawiłam buty - dokładnie dwa miesiące temu. Wkurzyło mnie, że w szafie zajmują miejsce buciory, których nigdy nie włożę, a które na nogach miałam raz (np. na wesele). Potem już będziesz miała wprawę i popłyniesz![]()
ja też mam pełno butów, których nie noszę, a miałam na sobie raz lub dwa. Muszę się wkręcić w to allegro.
Jak sie zrobi jeszcze ciepło (niby zapowiadają) to idę z G znów do zoo, bo właśnie ogląda teletubiśki i są w filmiku słonie - część ze słoniami ogląda już 7 raz :-) jak tylko się kończy to krzyczy "tutuuuuu", no więc znów musze jej cofać.
Wczoraj poszłyśmy na spacer, G przeszedł katar, za to ja dziś z lekkim katarem i bólem gardła

Ostatnia edycja: