Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja teżW życiu o rozwodzie nie myślałam.....

skoro tak uparcie wali wam w szybę to musi być znak, że jesteście dla siebie stworzeni
Niespodzianka chciałam zauważyć, że Twoja sytuacja jest dzisiaj nadzwyczaj kiepska- będą cię mordować za wyprzedaż w Next i za jej brak
poza tym właśnie dostarczono mi zimne piwko? która się przyłączy? alijenka jesteś?![]()
Aylin - już jest!!!!
ale kasy nie ma na to, żeby do kina iść...
a chętnie bym poszła...
ja też chcę piwko!
ale nie mam... idę po ajerkoniaczek własnej roboty z lodóweczki![]()
no i kolejna Wrocławianka znalazła kotka w dziwnych okolicznościachWitamnie nadrobię Was wszystkich, ale się nie obrażać!!
Muńka, Iwon następnych długich lat!!!!
Potrzebującym zdrowa przesyłam je!!!
Aaa jeszcze Mendii fajny stworek!!
Reszta będzie tylko o mnie i moim stanie przedzawałowym
Wczoraj godzina około 22:30 prasuję sobie u mamuśki w pokoju, odwracam się by coś schować do szafy i widzę szarego kota w lustrze(nie mam zwierząt w domu) pierwsze co pomyślałam, ze odbija się z tv, ale nie bo zbliża się w kierunku mojej mamuśki
byłam w takim szoku, ze tylko powiedziałam "mamuś kot"
mieszkamy na wyższym parterze i ten nam wskoczył przez okno w kuchni i przyszedł do pokoju
Teraz A ma zwierzątka które musimy karmić, bo przesiaduje w kuchni na parapecie i wali łapka w okno lub miauczy
![]()
Mendi jest urocza
Aga super akcja z tym kotemChociaż domyślam się, że na początku pewno Ci do śmiechu nie było?
No i młody ma katar. Sprzedałam mu niestety. Jestem wściekła na siebie. Po kiego grzyba szłam na to wesele????? Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły abym w chałupie siedziała. No i teraz mam zakatarzonego dzieciaka i siebie. A gdybym nie poszła to ja bym się nie rozłożyła i młody też byłby zdrowy.
No doła mam na maksa. I nawet się napić nie mogę bo gripex strzeliłam sobie tak na wszelki wypadek.
Chyba złośliwie biednej koleżance piszesz o tym ajerkoniaczkuAga - hahahahaha czarny humor
no i nie było mnie chwilę, bo musiałam sobie ukroić sernika na zimno do tego ajerkoniaczku
a d... rośnieno ale to mój urodzinowy
![]()

Chyba złośliwie biednej koleżance piszesz o tym ajerkoniaczku![]()
:-)Ja też
A co tu tak cicho jak ja się pojawiłam??
wszystkiego najlepszego i narobiłas smaka, na serniczek oczywiścieMłodak - jak Cię to pocieszy, to Monika też ode mnie załapała.....
Andzia - ale Ci fajnie ! korzystaj
Aga - hahahahaha czarny humor
no i nie było mnie chwilę, bo musiałam sobie ukroić sernika na zimno do tego ajerkoniaczku
a d... rośnieno ale to mój urodzinowy
![]()
Czy wyscie poszalalytaka produkcja przy piatku!!! A ja z nosem w ksiazkach
ale z piwkiem ;-) bo podobno na szare komorki pomaga
![]()
Slonecznego weekendu :*