genna
Fanka BB :)
Witajcie, mam do Was pytanie dotyczące właśnie rządowego programu właśnie skończyłam całą procedurę i się nie udało ale mam zamrożone 2 zarodki i 7 komórek i moje pytanie dotyczy finansowej strony jak to będzie teraz wyglądało wiecie? czy ja teraz podchodząc do crio za nic nie będę płaciła(wizyty badania labo transfer)? a potem jeśli się nie uda to wtedy tez wszystko jest za darmo czyli odmrażanie komórek i zapładnianie i wizyty i transfer? mamy z MR 3 próby tak czyli 2 próbą będzie dopiero cała nowa procedura zaczynająca się sytmulacją i punkcji ...?
Malwisia a jak tam w Genesis zadowolona jesteś?
Martaczi za crio nie płacisz te 2 mrozaczk jak będziesz miała crio są w tzw cenie
mozna, możesz je sama zaplodnic i transferowac na własny koszt! Dlatego tez nie opłaca sie mrozić nadliczbowych oocytow, 6 zapladniają tylko i tyle, w 3 podejściu zapladniają wszystkie jakie pobiorą, więc opłaca sie bardziej kolejna stymulacja niż zapladniania na własny koszt oocytow.
Ale tak czy inaczej zazdroszczę Ci bo jesteś już po transferze, wyluzuj będzie git. No o to AŁAAAA to pewnie to to