Malwisia
Fanka BB :)
Witam drogie forumowiczki.
Zastanawiam się dziś co u naszej Agusiepeli? Gdzieś nam się zaszyła i siedzi cichutko jak myszka. Właśnie minęła 12 moja małpka nie przyszła więc tak jak mnie edukowała nasza Agusiepela nawet jak się @ do wieczora jeszcze pojawi to nie będę dzisiejszego dnia traktować jako 1dc.
Zastanawiam się dziś co u naszej Agusiepeli? Gdzieś nam się zaszyła i siedzi cichutko jak myszka. Właśnie minęła 12 moja małpka nie przyszła więc tak jak mnie edukowała nasza Agusiepela nawet jak się @ do wieczora jeszcze pojawi to nie będę dzisiejszego dnia traktować jako 1dc.
, to rzeczywiście nie ma sensu jeździć, zwłaszcza, że w ciąży jak coś zaniepokoi to człowiek chciałby szybciutko to sprawdzić a tu nie dosyć, że daleko to jeszcze kolejki. Rozumiem Cię, też bym tak zrobiła. Zresztą nasz doktorek specjalizuje się w niepłodności a nie w prowadzeniu ciąż więc nie jest konieczne trzymać się go kurczowo. Dziękuję za fluidki, chętnie przechwycę. Życzę Ci łagodnych objawów ciąży i czekam z niecierpliwością na info o serduszku :-)
Nam państwo wcale nie ułatwia