reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Jestem Alijenka

Ale w domu jakoś czas szybko ucieka, a w pracy jestem teraz krócej (bo Mateusza pilnujemy na raty),a roboty w huk, więc tylko od czasu do czasu podczytuje. Obiecuję poprawę.

&&&& za usg MsMickey i Kasiulkę1980

Udanego spotkania Wrocławianki

reklama
Hejo

iwon drinkujesz, bo zamilkłaś!!!?

Oj zamilkłam kasiek, zamilkłam na dobre i to w pozycji siedzącej przed laptopem :sorry2: Dziewczyny, gdybyście mnie wczoraj zobaczyły - pisałam sobie z Wami, potem postanowiłam obejrzeć zaległe odcinki "Lekarzy" i czekając aż mi się odcinek załaduje....zasnęłam przed lapkiem :szok::sorry2::-D Potem M. mnie obudził, zrobił łóżeczko i położył spać ;)
Ech..dzisiaj rozmawiałam z koleżanką z pracy, że zmęczenie działa przebiegle - organizm się jakoś "trzyma" i fizycznie nie czuję aż tak bardzo tych zarywanych nocek i ciągłego speedu, ale wystarczy lampka wina albo inny bodziec i odlot. W ogóle to marzy mi się jakiś kilkudniowy wyjazd do SPA w którym mogłabym zregenerować siły, wyspać się, wypocząć, tak solidnie.

To co, baby wrocławskie się w końcu spotykają? Jeśli tak, to miłego! :happy2:

Ja lecę po kawę..

Iwon no spotykamy się ale nie w pełnym zestawieniu :-:)-:)-(, nie będzie niestety 2 dziewczyn
ja też wczoraj zasnęłam jak niemowlę, tylko położyłam i koniec było po mnie
a o SPA to ja już marzę odkąd zaszłam w ciążę :szok::szok::szok::szok:

andzia no tak zapomniałam że Ty pracujesz :-), też bym już poszła do pracy, brakuje mi tego

chyba odreagowuje albo chce zeby byla i mama i tata bo jak jestesmy oboje to histerii nie ma :| ajjjj co bedzie z dwojka :p ale w zlobku Panie go chwala strasznie ... ciekawe kiedy przestana a on zacznie dawac i tam popalic '

MsMickey bedzie napewno zdrowe!!! nie ma innej opcji ... ja tez mowilam ze fajnie dwoje tej samej plci i bylas swiecie przekonana ze bedzie chopak :p a mam w brzuniu corunie :D i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa ... nie bede miec kiedys cisnienia zeby robic ta druga plec :p a jak finanse pozwola to na trzecie moze kiedys sie zdecydujemy :D poki co na dwojce poprzestaniem :p pokaz brzuszek :p

Asik a ja mysle ze na kogos musza zgonic ta niegrzecznosc :p

Josie wyobrazilam sobie Jasia jako krolika ktorego ostatnio dostalismy takiego do wyprawienia i nie no ... chyba az tak zle nie jest ?

Iwon moze trzeba odpoczac :p

Zaza ja tez u Ciebie klamstwo tesciowej podejrzewam :p

Aylin zazdroszcze ze juz macie wszystko na zime ... ja sie nie moge zebrac :) dobrze ze jakies kurtki sa ... nie wiem co ze spodniami nie wiem co z butami ... czapki szaliki rekawiczki ahhhhh

czy jest jakas kobitka ktora NIENAWIDZI zakupow ?? bo ja tego NIE ZNOSZE robic w kazdej formie :p

Ostatnia edycja:
Witam :) ja wczoraj nie dość, ze dwie godziny odpisywałam na posty (i nie odpisałam) to usnęłam też nad lapkiem :D Jak dobrze, ze moja mamuśka czasami gotuje dla ludzi i musi robić duże zakupy :D bo wtedy zabiera młodego z wózkiem jako pomocnika do targania, a matka ma chwile dla siebie :)

Aylin no wiem wiem mój K czasami tam u Was w rejonach bywa i nawet jest dziś w Stalowej Woli, ale jednak te 6 godz jazdy trzeba liczyć :-D
na wschodzie naszego kraju byłam raz i to w Tarnobrzegu na jakimś ognisku :-)

Kasienka ja nie nawidzę zakupów czy to ubraniowe czy spożywcze po prostu nie cierpię, jestem chora jak mam jechać na zakupy

Ostatnia edycja:
Kasieńka ja nie lubię zakupów w dużych sklepach, gdzie jst duszno, tłoczno, głośno. Zakupy "domowe" w marketach robi mój M., czasem wspólnie, ale nie lubię, bo kolejki przy kasach i bieganie za dzieckiem. Przez internet uwielbiam :-p No i takie wyjazdowe, na luzie z chodzeniem po sklepach z ciuchami, przymierzaniem też fajne :)

reklama
Kasienka ja nawet lubie zakupy, ale szybkie. Spozywcze robie rano jak nie ma tlumu ludzi, a ciuchy to praktycznie wpadam i wypadam ze sklepu. Rzuce okiem i widze czy jest cos fajnego czy nie. Nie lubie ogladac, macac, spacerowac miedzy polkami. Pamietam, ze w ciazy mi sie zakupy dla bobasa podobaly. Ogladalam na necie rzeczy, porownywalam, czytalam... Wozek to chyba z 3 miesiace wybieralam... a i tak wybralam badziew :-D

Iwon tez mi sie marzy nie tyle co spa, co wlasnie odpoczynek. Mam nadzieje, ze mlody po paru dniach z rodzinka da sie mamie wyspac wchodzac dziadkom i ciociom na glowe :D

Andzia jak tam Mati?

Aga a jak mama M - odebrala telefon? Szukasz juz nowego dzieciaczka czy na razie chcesz sobie odpoczac?

Zaza szkoda, ze masz duzo pracy - powiedz szefostwu, ze masz inne zobowiazania (bb) ;-)

Mlody dzisiaj zrobil pobudke o 2 i sie wiercil do 3. Nawet nie plakal, tylko sie wiercil, jeczal, stekal, czasem zawyl - moze zeby... Dolne trojki w natarciu. Oby wyszly przed Pl. A tak w ogole to przylatuje do Wroclawia - kto mnie chce powitac na lotnisku ;-)

Do góry