reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Hej ja dziś na szybko...:happy2:

cyntia GRATULACJE wspaniały poniedziałek :happy2: "Bracia Karamazow" to moje nr 2 na liście the best :-p nr 1 to "Biesy"... chyba przez postać Stawrogina...

piaska odnalazły się wyniki badań małża?

Serdecznie witam nowe dziewczyny :happy2: może jutro uda mi się więcej napisać, choć teraz 3 dni armagedonu w pracy :baffled:

reklama
Kobietka
to tez pisalam ze cie pamietam:) chyba ze mi post nie wskoczyl, bo ganiam za moim dwulatkiem :)

Ale przed chwila dostalam tel. I lece na rozmowe w czwartek llaaa!!!:D chyba dzis zgwalce meza :p babka jest swietna tak mi sie dobrze z niamrozmawoa ze pojecia nie macie :) mam nadzieje ze dostane te prace...

missiiss- aha to może przeoczyło mi się :-), no to w takim razie trzymam kciuki za tę pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby się udało ;)

a ja uciekam laski bo mój ślubny pyta kiedy go do laptopa dopuszczę ;) no to do juterka papa:)dobrej i owocnej nocki wszystkim życzę :)

Benfica no nie zupełnie się odnalazły, kobitka powiedziała, że większość będzie za 3 tygodnie, a te co są, to ma napisać i podać maila, to mu prześlą, albo podjechać. Na razie napisał, zobaczymy, czy przyślą.

Andzia15 lacze sie z toba w bolu.... :((( mnie bola jak mam okres jak mam owulacje i po owulacji przed okresem juz czasami nerwy mnie biora :/ bylam kiedys u lekarza z tym problemem i nic mi nie pomogl ...powiedzial ze taka moja natura ..no dzieki a ja bez ketonalu w czasie okresu nie wytrzymuje :((( w koncu juz sama nie wiem czasami czy to normalne czy nie bo zadnych plamien nie mam cykle prawie idealne itd. Wiec skad te bole? :(((

katka -o ile mogę tak skrótowo:-) nie ma znaczenia ile się ma lat, kobieta czuje kiedy jest gotowa, ja urodziłam młoda w wieku 25 lat i dla mnie to było idealnie, teraz super miec takie odchowane dziecko, i choc jestem jej mamą to czuje się czasem jak siostra:tak: hehe tak młodo wyglądam

hej dziewczynki ;)))))) ja i ten moje cykle :( nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi jajeczkowanie. więc seks mam co 2 dni.... dziś znów wypada dzień seksowania a ja mam dość normalnie dość. już nie chce mi się ani seksu ani dziecka :( bleeeee
jak u was ze staraniami?

Iwo hehe:)
Macadamia:) Witam w klubie mój mąz od 3 tygodni tak jeździ i wraca tylko na wekkendy.

Moja Nadusia już usypia,;) chwilka dla siebie...:)
ciezko nam sie teraz wstaje bo byłysmy 3 tygodnie na l4 bo mała miała zapalenie oskrzeli.. mam nadzieje ze nie narazie nie bedzie chorowac:D

reklama
Asica, łapie Twoje fluidy :D

tamaguczi, witaj :) Życzę Tobie aby udało się Tobie zajść w ciąże :*&&&&&

miissiiss, przykro mi, że tak się stało <przytul> dal Twojego Aniołka
[*] Widać, że silna dziewczyna z Ciebie. na pewno niedługo zobaczysz piękne II kreseczki :)

ookatkaoo, witaj wśród nas :) Ładną córeczkę masz. Ja u lekarza byłam 1 października, bo myślałam, że jestem w ciąży, ale jednak testy mnie zmyliły :( Ginekolog kazał przyjść za 2 miesiące, czyli w grudniu i powiedział, że ma nadzieje, że już będę w ciąży :) Oby tak było.

Macadami, poczekaj z tydzień i jeszcze raz za testuj. Może owulacja przesunęła się Tobie. Trzymam &&&& za II kreseczki :)

Mnie od rana prawy jajnik pobolewa, a od około 20 minut podbrzusze mnie kuje ;/

Do góry