kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Jutro mam dopiero 6dzień po transferze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
około 25 października dowiem się czy mamy IVF w grudniu czy w styczniu...w Gamecie Gdynia...
tylko niech ta cholerna @ wreszcie już przyjdzie! Nieźle mnie rozregulowali tymi lekami, teraz nic nie chce wrócić do normy...to czekam na wasze wiadomościEma, to tak samo jak jaJa czekam na info kiedy będę miała transfer, czy w grudniu czy w styczniu i też w Gamecie :-) A który dr Cię prowadzi?

one chyba nie czekały w kolejce ...nie?Ania no oby sie udalo:-) teraz z Gametowych dziewczyn to chyba Infinity dziala? no i nasza Angella:-)
tzn co masz na myśli aktualne badania?dziewczyny mam pytanie- na wizyte kwalifikacynja do programy mialyscie aktualne badania czy byly robione na miejscu?
Jutro mam dopiero 6dzień po transferze