reklama
trzymam kciuki oi daj znac jak juz sie ogarniesz po wszystkimcześć dziewczynki, dziś ostatni dzień starego życia mojego :-)
jestem podekscytowana że hej stresik jest ale jeszcze nie tak duży pewnie jutro osiągnie apogeummój M bardzo mnie wspiera i uspokaja, choć się denerwuje i mówi że wolałby on leżeć na tym stole. Ogolnie wszystko chyba gotowe. Co ma być to będzie próbuje nie martwić się na zapas.
Krew wczoraj oddana do analizy, dziś muszę wziąć tabletki i stawić się w szpitalu na 7.30. cesarki robią do 12 ale nie wiem która będę. Dam Wam znać jak najszybciej
sorki ale nie dam rady odpisywać indywidualnie dziś. całuje Was wszystkie i każda z osobna i dziękuję za wsparcie i bezcenne rady.

Towicz86266
Fanka BB :)
Jesien brrr nie lubię jej strasznie ... Jestem właśnie na etapie szukania kurtki jesienno zimowej plus size bo wyrosłam juz z wszystkich swoich ;-)
Po mojej ostatniej wizycie w szpitalu miałam juz jedną kontrolę wszystko ok w środę kolejna kontrola a jutro wybieramy się do szkoły rodzenia zobaczymy czy czymś mnie zaskoczą. Mój mały rozrabiak zachowuje sie tak w brzuchu jakby miał conajmniej tam skakankę
męcze się już dlatego też przyszły tydzień jest moim ostatnim w pracy. Nie wiem czy którąś z was dopadła ta przypadłość ale ja nie czuje prawie wcale sześciu palców u rąk po trzy w każdej zaczynając od kciuka . Straszne uczucie powiem tyle czytałam o tym ,ale nawet pytałam sie lekarzy w szpitalu i wszyscy mówią to samo , ze to przez wodę w moim organizmie , która uciska mi żyły w dłoni i przy nadgarstku. Nie życzę tego nikomu ,źle sie pracuje z tym nawet pisanie jest nieprzyjemne nie mówiąc juz o tym, ze w nocy ten ból mnie budzi . Jedyny sposób na to , to jest urodzić ...
Ostatnio byłam na świetnym targu akurat ten jest na terenie Szkocji ,ale może u was też będzie podobna inicjatywa Event Dates
dorwalam tam świetny bujaczek ten targ jest raz w miesiącu za dwa tygodnie mam zamiar upolować tam jeszcze jakąś karuzelkę do łóżeczka
bo tylko tego drobiazgu mi brakuje.
Jedyne co to nie mogę się zebrać żeby spakować siebie... Chyba podświadomie boję się być juz przygotowana w pełni ...
Po mojej ostatniej wizycie w szpitalu miałam juz jedną kontrolę wszystko ok w środę kolejna kontrola a jutro wybieramy się do szkoły rodzenia zobaczymy czy czymś mnie zaskoczą. Mój mały rozrabiak zachowuje sie tak w brzuchu jakby miał conajmniej tam skakankę

Ostatnio byłam na świetnym targu akurat ten jest na terenie Szkocji ,ale może u was też będzie podobna inicjatywa Event Dates
dorwalam tam świetny bujaczek ten targ jest raz w miesiącu za dwa tygodnie mam zamiar upolować tam jeszcze jakąś karuzelkę do łóżeczka
Jedyne co to nie mogę się zebrać żeby spakować siebie... Chyba podświadomie boję się być juz przygotowana w pełni ...

Towicz86266
Towicz86266
Dziewczyny powiedzcie mi co ja mam rozumieć pod pojęciem snaki przekąski które mogę prócz wody wziąść do szpitala tzn spakować do torby??
a ja myslalam ze oi tutaj bliznieta tylko cc chca przyjmowac. ona sie na to zgodzila czy szpital napieral na naturalne?Towicz mysle ze chodzi o jakies krakersy i o cos podobnego.
aleksiel trzymamy kciuki.
Moja znajoma urodzila dzis po 2 dniach wywolywania blizniaki przez CC.
Ona chciala naturalnie.a ja myslalam ze oi tutaj bliznieta tylko cc chca przyjmowac. ona sie na to zgodzila czy szpital napieral na naturalne?
aleksiel
hej kochane wpadam tylko powiedzieć że Leos urodził się po 11 dziś. miał 4,470! jest ok choć trochę za szybko oddycha, ale Ogolnie ok. jest cudownie.
Ostatnia edycja:
reklama
Karolina1987W
Aleksiel gratulacje!!! ale wielki chlopak, dobrze, ze mialas cesarke
Super, ze jest juz z wami, odpoczywaj i ciesz sie macierzyństwem
))
Super, ze jest juz z wami, odpoczywaj i ciesz sie macierzyństwem
Podziel się: