reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
cześć dziewczynki, dziś ostatni dzień starego życia mojego :-)

jestem podekscytowana że hej stresik jest ale jeszcze nie tak duży pewnie jutro osiągnie apogeum :) mój M bardzo mnie wspiera i uspokaja, choć się denerwuje i mówi że wolałby on leżeć na tym stole. Ogolnie wszystko chyba gotowe. Co ma być to będzie próbuje nie martwić się na zapas.
Krew wczoraj oddana do analizy, dziś muszę wziąć tabletki i stawić się w szpitalu na 7.30. cesarki robią do 12 ale nie wiem która będę. Dam Wam znać jak najszybciej :)
sorki ale nie dam rady odpisywać indywidualnie dziś. całuje Was wszystkie i każda z osobna i dziękuję za wsparcie i bezcenne rady.
trzymam kciuki oi daj znac jak juz sie ogarniesz po wszystkim :tak:

Jesien brrr nie lubię jej strasznie ... Jestem właśnie na etapie szukania kurtki jesienno zimowej plus size bo wyrosłam juz z wszystkich swoich ;-)

Po mojej ostatniej wizycie w szpitalu miałam juz jedną kontrolę wszystko ok w środę kolejna kontrola a jutro wybieramy się do szkoły rodzenia zobaczymy czy czymś mnie zaskoczą. Mój mały rozrabiak zachowuje sie tak w brzuchu jakby miał conajmniej tam skakankę :sorry: męcze się już dlatego też przyszły tydzień jest moim ostatnim w pracy. Nie wiem czy którąś z was dopadła ta przypadłość ale ja nie czuje prawie wcale sześciu palców u rąk po trzy w każdej zaczynając od kciuka . Straszne uczucie powiem tyle czytałam o tym ,ale nawet pytałam sie lekarzy w szpitalu i wszyscy mówią to samo , ze to przez wodę w moim organizmie , która uciska mi żyły w dłoni i przy nadgarstku. Nie życzę tego nikomu ,źle sie pracuje z tym nawet pisanie jest nieprzyjemne nie mówiąc juz o tym, ze w nocy ten ból mnie budzi . Jedyny sposób na to , to jest urodzić ...:baffled:

Ostatnio byłam na świetnym targu akurat ten jest na terenie Szkocji ,ale może u was też będzie podobna inicjatywa Event Dates
dorwalam tam świetny bujaczek ten targ jest raz w miesiącu za dwa tygodnie mam zamiar upolować tam jeszcze jakąś karuzelkę do łóżeczka :) bo tylko tego drobiazgu mi brakuje.
Jedyne co to nie mogę się zebrać żeby spakować siebie... Chyba podświadomie boję się być juz przygotowana w pełni ... :eek:

image.jpgTo moja zdobycz z tego targu

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 41
Towicz mysle ze chodzi o jakies krakersy i o cos podobnego.
aleksiel trzymamy kciuki :tak:.
Moja znajoma urodzila dzis po 2 dniach wywolywania blizniaki przez CC.

reklama
Do góry